En dag på Gekås

I tisdags var det dags för Ullared. Det var bara personal med från det andra huset, Maggan, två unga gulliga tjejer som hette Julia och Matilda och en kille som hette Hampus. Det var jag, Julia och Wilma som åkte med. Så sex tjejer och en kille :). Jag, Wilma, Hampus och Maggan åkte i en Bossebus och de andra i en annan Bossebus. Klockan tjugo över åtta startade bussen mot Ullared. Väl på Gekås delade vi upp oss, så vi fick varsin personal med oss. Jag och Hampus gick tillsammans. Det var ju en mer personal än elever, hihi. Alla började där nere, vid schampot, tvättsaker och sånt. Som jag sa i mitt senaste inlägg så glömde jag att köpa tvättmedel men jag köpte sköljmedel..typiskt. Det är alltid bra att packa på sig lite sånt när man är där. Det tog en liten stund att gå igenom det området. Sen gick vi vidare mot kläder, även Wilma. Men jag köpte faktiskt inga kläder, jag var inte så sugen på det i tisdags, plus att jag har så mycket kläder.

Efter att vi var klara med undervåningen så åkte vi upp och åt lite lunch tillsammans i Gekås restaurangen. Jag tog en ost- och skinkpaj. När våra magar var mätta så var det dags att börja shoppingen igen efter vår lilla paus. Vi gick ner till hemelektronik och den biten där. Vi gick inte med varandra hela tiden, Julia och Julia såg vi typ inte på hela dagen, de var överallt och sprang runt i butiken och försökte pricka av sina listor, men Maggan och Wilma träffade vi på lite då och då. I slutet plockade vi på oss lite godis och drycker innan vi, trötta som bara den, gick och betalade.
Vet ni vem jag träffade, Olla Conny! Det var coolt att se honom live! Så jag tog en bild med honom! :-)

Vi kom in när det var ljust och kom ut när det var mörkt. Vi kände att vi behövde äta något innan vi drog hemmät. Så vi åt lite mat på Rasta som ligger där i området. Sen drog vi oss hemmät i mörkret. Det var väldigt skönt att komma hem sen och bara ta det lugnt. Det var en väldigt rolig dag, med massor utav skratt och shopping!

Jag köpte nya trådlösa hörlurar, för mina har nämligen gått sönder. Sen köpte jag lite deo, sköljmedel och bra att ha grejer, en god kokostvål bland annat. Jag köpte något som hette color catcher som Wilma har tipsat om. Då kan man till exempel lägga in en röd tröja med en grön tröja i tvättmaskinen utan att det färgar av sig, det verkar så smart. Jag köpte en vetekudde, för det vill jag ha på Storås, det är så skönt att ha värme på sig om man har ont någon stans. Sen köpte jag ett paket med tio bakterieljus i som man kan stänga av och sätta på via en fjärrkontroll, det verkade så smart, då kan jag ligga i sängen och sätta på och stänga av mina ljus. Så nu står de i mina färglada ljushållare, det ska bli mysigt att testa de när jag kommer tillbaka på söndag. Jag tycker att det ser så hemtrevligt ut med blommor i badrumsfönstret, både utifrån och inifrån så jag köpte två blommor till mitt badrumsfönster också. Sen köpte jag en kudsmilis som jag har i min säng bara för skojskull. Jag köpte även en glaskyddare till mobilskärmen och två sköna tofsar. Det ända som jag inte hitta var en mobilväska som jag inte kunde pricka av från min lista, annars kunde jag det, så det var skönt! Det var inte alls mycket folk heller, så vi hade tur.

Visst blev det fint?
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *