14 februari – kärlekens dag

Glad alla hjärtans dag önskar jag alla! Idag är en sån dag då man bara ska ta hand om varann och sprida massor utav extra kärlek till människor som man tycker om och älskar. Det ska jag verkligen göra, jag ska säga till min familj och vänner hur mycket jag älskar de och hur mycket jag uppskattar att jag har de i mitt liv. Utan de hade jag inte funkat! De är mitt allt, mitt liv! De stöttar mig till 110%, så då är de värda all kärlek de kan få! Jag är glad att jag kommer hem idag så jag kan pussa och krama på de och visa min kärlek till de live, och i helgen får jag visa min kärlek till pappa, Jenny och brorsorna också. Mormor är hemma när jag kommer hem i eftermiddag, så det kan inte bli bättre!

Det bästa på alla hjärtans dag vore ju om man hade en pojkvän att uppvakta extra mycket med choklad och rosor. Kanske ett mysigt restaurangbesök tillsammans! Men jag får vänta, kanske blir det nästa alla hjärtans dag, vem vet… :) Men att få umgås med familjen på alla hjärtans dag är ju också så mysigt!

Ta hand om varandra! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *