Matilda på besök

Igår skulle Mathilda komma och hälsa på mig på Storås, hon har inte varit här innan så det skulle bli roligt. På förmiddagen städade jag, så det skulle vara extra fräscht här, jag byte även till nya lakan och påslakan till ett par ljusrosa påslakan som jag fick i julklapp. Jag älskar att byta lakan och påslakan, det känns så fräscht! Mathilda kom runt fyra tiden, först visade jag henne runt i vår lägenhet och visade henne mitt rum. Sen åkte vi till Angereds centrum där vi åt middag på resturang Bordet. Jag åt en jättestor och god ceasar. Vi satt bara där och åt och prata, det var trevligt. Efter maten stack vi in på Ica en snabbis för jag skulle köpa tvättmedel som jag glömde köpa på Gekås i tisdags, jag köpte bara sköljmedel konstigt nog. Matilda köpte även lite jordgubbar. Sen åkte vi hem till mig och fixade iordning myset. Vi tog fram jordgubbarna, lite choklad som jag köpte i Ullared och lite drycker. Jag fick ta ner den stora fåtöljen som vi har uppe i den gemensamma lägenheten, jag ställde den i mitt rum så att Mathilda slapp sitta på min lille pall utan ryggstöd, det skulle inte vart så schyst medans jag satt i min mysiga säng tycker inte jag. Det blev faktist mysigt med en fåtölj i mitt rum. Det var väldigt somrigt och gott med jordgubbar måste jag säga. Vi satte på en mysig film som vi tittade på tillsammans. Den var både rolig, romantisk och trevlig att titta på, så det var en riktig mysig tjejfilm. Det var en supermysig filmkväll och eftermiddag! Efter filmen följde Matilda med upp för jag ville visa det gemensamma för henne. Sen åkte hon hem lite senare på kvällen.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *