Syrran vabbar & Hemmaveckor

Även denna veckan börjar lida mot sitt slut och jag är äntligen frisk, så på söndag blir det back to Storås igen och på måndag blir det live skola! :-)
Det kändes bra att ta hela denna veckan på distans.
Nu har jag varit hemma i två hela veckor, det har varit jättemysigt och jag känner mig så utvilad. Första veckan, då jag hade lov var det bara jag och mamma här hemma eftersom att hon inte hade Elliot. Vilket bara det var en bonus för då fick jag och mamma mycket egentid på kvällarna och på helgen. Denna veckan har Elliot varit hemma, det har varit mysigt det med.
Jag har verkligen uppskattat att få sitta och bara äta middag tillsammans med min mamma i hela två veckor och få vara hemma.

Min sömn har jag väll dock inte prioriterat! :-) På lovet gjorde det inget för då hade jag ju lov, men i veckan har jag slarvat varje dag. Ni som vet vet att jag är beroende av mina timmar och att jag lägger mig mellan halv nio och nio VARJE DAG när det är skola.
Men nu har det blivit att jag har suttit uppe med mamma och tittat på tv när Elliot har lagt sig. Jag har gått och lagt mig mellan tio och halv elva nästan varje dag, vilket inte är likt mig. Jag har liksom inte velat gå och lägga mig nu när jag äntligen har varit hemma lite längre. Det har även känts så tråkigt att gå och lägga sig när mamma har varit uppe, då vill jag ju umgås och se på tv med henne.

Nu när jag haft distansundervisning har det väll inte gjort så mycket eftersom att jag har kunnat gå upp lite senare än vanligt. I tisdags kunde jag t.ex sova till klockan tio.
Men jag har ändå känt att jag har varit uppe kanske lite för sent vissa dagar, för varje morgon när klockan har ringt har jag verkligen sovit så djupt och det har känts som att jag hade kunnat sova i nån timme till. Jag har även känt så när klockan har ringt klockan tio. Så nu förstår jag att jag är verkligen beroende av mina timmar och att lägga mig i tid.
Nästa vecka blir det ordning på torpet igen, för när jag är på Storås så är det superlätt att gå och lägga sig i tid, då har jag ingen som gör det värt att vara uppe lite till! :)

I torsdags skulle mormor hämta Elliot, men hon kom till mig lite tidigare så vi kunde få lite egentid. Hon hade med sig en jättegod paj med vaniljsås som vi fikade på. Det var supermysig att mormor kom, jag har knappt träffat någon annan än mamma och Elliot på två veckor.

Sen blev tyvärr Elliot förkyld på torsdagsnatten så jag var hemma med honom igår. Mamma hade mycket på jobbet så han fick vara hemma med mig, jag var ju ändå hemma. Så syrran vabbade igår! :) Dessutom började jag inte förrän 11:20 och slutade redan klockan 13:40 då jag inte hade någon religion på eftermiddagen, så det var en väldigt lyxig fredag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *