Tillbaka till Storås

Idag åker jag tillbaka till Storås igen, det känns faktiskt bra, det skall bli kul att få träffa alla igen och få greja i mitt rum. För en vecka sedan var jag inte redo att åka tillbaka, jag ville vara hemma med min familj och vänner lite till, så då kändes det skönt att jag hade en vecka till hemma och bara chilla och njuta. Men nu är jag redo för att flytta igen. Få lite rutiner på vardagen. Nu är jag proppfull med massor utav kärlek ifrån de där hemma, släkten och vännerna så nu är jag fylld med kraft och ork igen. Jag har haft ett jättebra jullov, med en jättemysig jul och nyår, och dagarna däremellan med, så nu är jag redo igen när jag har det härliga och mysiga lovet i baktankarna.

Det har varit så skönt för detta lovet har jag verkligen kunnat sova ut på morgonen, det har verkligen känns som att jag har behövt det efter ett proppfullt halvår på nytt gymnasium. Jag har sovit extra gött och bra på mornarna också. Så vi får se hur det går att ta sig upp 06:45 imorgon..puh!

I söndags pekade jag i säkert två timmar, ni vet ju hur mycket saker och framför allt kläder som jag hade med mig hem, och nu har jag dessutom fått mer saker och kläder som jag vill ta med mig till Storås. Det kommer ta ett tag att packa upp allt idag när jag kommer till Storås idag, men det är kul och en bra sysselsättning i eftermiddag.

När börjar ni jobba eller börjar skolan? Har ni haft ett bra jullov? Har ni varit lediga eller jobbat i mellandagarna?

Bookmark the permalink.

One Response to Tillbaka till Storås

  1. Mormor says:

    Va skönt att du känner dig nöjd med julledigheten och är taggad inför vårterminen!
    😍😚💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *