Dagen innan skolstart

Nu är jag tillbaka på Storås igen. Morgonen började på bästa sätt, jag gick upp tio över sju, jag var såklart jättetrött men så fort jag kom upp så kändes det helt okej faktiskt. Jag var sugen på att börja morgonen med träning, Kevin började också jobba klockan åtta så jag frågade om han ville ha sällskap ner, och det ville han. Så vi gick ner tillsammans i morgonmörkret till gymmet. Klockan 08:05 ställde jag mig på löpbandet och sen satte jag mig på cykeln. När jag hade värmt upp en lång stund gick jag ner och körde styrka. Mycket ben, mage och armar, och lite rygg också. Det var ett mycket långt och hårt morgonpass, men så härligt. Kevin skulle jobba hela dagen så jag fick åka hem själv sen. När jag kom hem åt jag en lång god frukost och sen tog jag en dusch.

Sen packade jag det sista. I fredags var jag på Synsam, gjorde en synundersökning och fick med mig några glasögon som jag tyckte om som jag skulle prova under helgen. Mina glasögon som jag har nu är så repiga och slitna, det är inte klokt! Så i helgen bestämde jag mig för ett par. Elliot hade studiedag igår så Marko och Elliot skulle skjutsa mig till Storås. Först åkte vi in till Synsam och beställde glasögonen, det känns skönt att ha det gjort. Det behövdes verkligen! Innan vi satte oss i bilen mot Storås åt vi lyxlunch på en thairestaurang.

Klockan två öppnade Storås och klockan tio i två ställde vi oss utanför på parkeringen, hihi jag var först av alla. Det var en märklig känsla att vara tillbaka på mitt rum igen och på Storås, men roligt. Mitt fina, välstädade rum var härligt att se, välkomnande var det! Marko började lassa in Elon och ALLA mina grejer medans jag och Elliot var inne i lägenheten, herrgud vad mycket grejer jag hade tagit med mig, flera kassar. När Marko hade lastat in allt gick vi upp till den gemensamma lägenheten. Där satt personal från båda husen, det kändes som de hade möte, men vi fick komma in ändå. De från hus två gick ganska fort till sitt hus sen, de skulle väll se om någon kom. Det var Robban, Anneli och Ann-Sofie som jobbade på mitt hus, så vi satt där tillsamman mad de och fikade på våra ballerinakex som vi hade köpt, det var mysigt. De snackade lite med Elliot och så. Elliot har börjat med att skriva lite bokstäver så idag när vi satt där så ville han skriva sa han, så då fick han papper och penna. Han skrev jättemånga och fina bokstäver, det var nog första gången han skrev så många och fina nya bokstäver på än och samma gång, han var jätteduktig! Alla blev förvånade. Det är inte dåligt för en fyra åring sa de! Perfekt att kunna det innan skolan!

Vi satt där ganska länge och tjatade. Sen åkte Marko och Elliot hem och jag gick ner till mitt rum och packade upp lite smått, det var extra kul att packa upp de nya sakerna som jag hade fått! Jag hade så mycket kläder med mig, så nu är min garderob proppfull. :-) Sen fick jag lite hjälp! Det tog ganska långt tid att packa upp allt så sen var det redan middag. Det var bara jag som åta middag igår kväll, men det är så trevligt att prata med personalen!

I söndags var jag och mamma på basket på kvällen förresten, bara hon och jag, det var ett mysigt avslut på jullovet. De vann också, det var kul!

Dagen igår var jättebra!

Mysigt nattygsbord va? Det som är nytt är det fina batteriljuset från mamma och Marko, min ängel som lyser blått och ett härligt doftljus.
Mycket packning ska med!
Det understa skrev Elliot! :-)
Morgonträning!
Basket med mamma! :-) <3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *