Tisdagsmys av Mormor & Morfar

Igår eftermiddags hade jag finbesök av mormor och morfar. Mormor frågade mig förra veckan om jag ville ha besök som denna veckan och självklart ville jag det. Jag har ju all tid i världen så jag kan alla dagar…I wish! :-) Den enda dagen som jag inte hade något planerat denna veckan var igår, Så jag sa att på tisdag kan jag och hoppades på att de också kunde då och det kunde de, så då var veckan fylld. Men att mormor och morfar skulle komma på tisdagen var det bästa som kunde hända, lite sällskap tackar man ju inte nej till och speciellt inte från mormor och morfar.

Igår kom de och knackade på vid 15-tiden och det var så mysigt att få krama om de igen. Det kändes som att det var längesedan som jag träffade de så det var så roligt att de kom.
Mormor hade med sig sin goda äppelpaj som hon brukar göra med vaniljsås, den är så himla god och det var den även igår, supergod.
Vi satt runt köksbordet och pratade jättelänge och skrattade, det var verkligen så mysigt, de gjorde verkligen hela min tisdag, hela min vecka till och med.

Jag tycker att det är extra mysigt nu när vi kan ses bara vi tre hemma hos mig. Oftast så blir det att vi träffas på kalas eller om de hjälper mig till något läkarbesök eller nåt, det är såklart jättemysigt det också men då blir det inte att man pratar så mycket och länge med varandra, så detta var verkligen så härligt, jag älskar det!
Detta måste vi göra om massvis med gånger till! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *