Tjejfika på stan

I söndag träffade jag Matilda igen, det var så längesedan som vi träffades. Senast vi sågs var nog på min födelsedag förra året, alltså lite mer än ett år sedan då. Det har nog blivit så för att det har varit Corona och så.
Men nu fick vi äntligen till det.
Hon hämtade mig hemma också åkte vi till Espresso House i Knalleland och fikade. Jag tog en salted karamell frappé, jag ÄLSKAR frappé, det brukar vara standard när jag och Matilda träffas. Gillar ni frappé?
Det är aldrig en tyst minut när vi träffas och vi båda har nära till skratt, det är så härligt. Vi har alltid så mycket att prata om, speciellt om vi inte har träffat varandra på över ett år.
Det var en mysig eftermiddag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *