Sommarplanerna 2021

I år har jag en väldigt hektisk sommar, jag tror att det har att göra med att jag började jobba, dessutom i fyra veckor. Om jag inte hade jobbat så hade jag gått runt hemma i mina mjukisbyxor dagarna i enda i hela tre veckor innan jag fick sällskap. Det hade jag tyckt varit lite skönt tänker jag nu när jag inser att det kommer att gå i ett när jag får sommarlov igen. Men samtidigt så vet jag att jag hade klättrat på väggarna efter en halv vecka skrotandes hemma.
Som jag skrev i mitt förra inlägg så har mamma och även pappa gått på semester nu, men jag ska upp och jobba hela veckan. Det känns lite surt men jag får se fram emot nästa fredag när jag också får semester. Då tror jag att jag kommer att njuta extra mycket av mina veckor som är kvar när jag har jobbat.

På lördagen precis när jag har gått på semester ska jag, mamma och Elliot åka till Onuga till Jeanett och Martins sommarstuga och ha släktträff där med alla våra släktingar. Vi brukar träffas där varje år, men nu har det inte blivit på två år pågrund av den här förbannande Coronan. Så nu ska det bli extra mysigt att åka dit på lördag. Jag hoppas på att jag och några av mina släktingar kan åka ut med båten, för det är jag så sugen på i år, det är så mysigt.

V.29 är jag i Halmstad så på söndag åker jag dit med pappa, Jenny och killarna. Vi har hyrt samma stuga som vi gjort nu fyra år i rad, den stugan som ligger på östra stranden. Det ska bli väldigt mysigt att komma dit ner igen. Veckan där på v. 30 kommer mamma och Elliot och tar över stugan tillsammans med mig, för då ska vi vara där en vecka. Då stannar jag bara kvar, så i sommar får jag två veckor där nere. Det ska bli väldigt mysigt att spendera en vecka i den stugan med mamma och Elliot. Det blir första gången som mamma hyr den stugan, mamma och Elliot har bara varit och hälsat på när de har lämnat mig där.
Vi kommer även att få lite besök under veckan. Mormor och morfar kommer och sover över någon natt, Leila (mammas kompis) och hennes man Petri kommer också och mammas jobbarkompis med familj kanske kommer, så det blir mycket besök, men det blir roligt.

Efter veckorna i Halmstad har jag bokat tåg tisdag v.31 för jag ska ner till Hjo och hänga med Ida och Thomas med deras små gullungar i tre dagar. Jag ska vara där helt själv och ta tåget dit själv, så det blir ett roligt och spännande äventyr som jag ser fram emot.

Vecka 32 ska jag vara hemma själv för då börjar alla jobba igen. Då har jag inget planerat vilket är lite skönt. Det är min sista vecka, och ni hör ju att jag har fullt upp i sommar så då ska det bara vara skönt att bara vara hemma, passa på att sova och göra vad jag vill! :-)
Skolan börjar den 18 augusti, onsdag v.33 och Storås öppnar söndag den 15:e så då tror jag att jag åker tillbaka.
Även om denna sommaren blir hektisk så är det på ett positivt sätt.
När börjar ni eran semester? Vad gör ni i sommar?

Men först och främst ska jag avklara denna sista veckan av sommarjobb, hoppas att veckan går fort!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *