Tjejkväll och långlunch

Det blev ingen skolpratinlägg i fredags för det skulle inte bli så intressant, för min vecka har bara rullat på som vanligt. I fredags skulle jag få massage av Jennys kompis Maria, men hon kunde inte då tyvärr så det blev inget. Men jag, Jenny och Lancen åkte in till stan ändå och tog en fika och sen gick vi runt lite i stan. Jennys syster skulle komma på tjejkväll för pappa var iväg med jobbet. Innan vi åkte hem köpte vi en tjejfilm och jättemycket godis på hemmakväll. Sen åkte vi hem, jag tog en fredagsdusch och vi fixade lite. Sen när Jennys syrra kom åt vi lite god mat. Vi satte oss och chillade lite innan Lance skulle sova. Sen blev det tjejmys med film, chips och godis. Filmen var bra. Det blev sent i fredags, jag la mig närmare tolv.

I lördags var pappa hemma, och då tog vi en lång lunch på Cyrano, det var mumma. På kvällen tog vi en Så mycket bättre- kväll tillsammans. Igår var det farsdag, jag gav min pappa lakrits bollar med mörkchokladtäcke över, det kan jag rekommendera för er som gillar lakrits. Jag fick massage igår istället av Maria, det var skönt. Klockan tre kom Jennys pappa och Mari och  åt en jättegod kladdkaka med oss på farsdag. Igår åt vi lyxiga smörrebröd till middag.

Det var min helg, hoppas att ni också har haft en bra helg.

fullsizerender

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *