Underbart att komma hem

Jag har haft en helt underbar helg hemma hos mamma. På fredagen hämtade mamma och Elliot mig vid två tiden, mamma är nu ledig på fredagar pågrund av Corona. Det var så härligt väder så jag, mamma och Elliot var på lekplatsen utanför mig på Storås. Vi spelade basket och jag och Elliot gungade i en stor gunga. Sen åkte vi hem till Marko och hela eftermiddagen satt vi på altanen och njöt i solen.
Jag gick till sängs jättetidigt i fredags eftersom att jag sov dåligt natten till fredag. Det var något speciellt med att lägga sig i sin egna säng hemma hemma, så härligt.
I lördags morse vaknade jag såklart tidigt eftersom jag la mig såpass tidigt, men då gick jag upp och drog ett träningspass innan frukost nere i vardagsrummet. Kevin har gjort små filmsnuttar för gymmet nu i Corona tider när man kanske inte vill till gymmet. Så jag körde några filmsnuttar också gjorde jag de gånger två, det blev ett 50 minuterspass. Det var jättejobbigt och jag blev så svettig, men vad härligt det var. Jag älskar att träna på morgonen. Klockan var liksom bara tio när jag var klar och jag hade redan tränat. När mamma kom hem från sin träning tog vi en frukost tillsammans.

På eftermiddagen kom Thomas och åt våfflor med oss, det var ju våffeldagen i onsdags, så vi gottade till det även på helgen. Förutom grädde och sylt hade vi även Nutella, det var såklart jättegott. Jag äter aldrig Nutella så det var ju rena lyxen.
Efter att man var helt proppmätt tog jag och mamma en promenad i det underbara vädret.

På kvällen blev det ost-och charkbricka, det var ett tag sedan nu som vi åt det så det var dax! :) Det var lika gott som alltid. Vi alla fyra satt runt bordet och plockade från brickan och hade lite tända ljus på bordet, det var så mysigt. Sen höll Elliot låda och vi satt och bara pratade efter maten, vi satt och åt och pratade vid köksbordet i två timmar, det var helt underbart. Elliot var på sånt skojhumör, han pratade och skrattade så mycket, han skämtade så mycket så vi fick oss några härliga skratt vi med. Han fattar skämt och ironi redan, vilket är så kul.
När Elliot hade lagt sig satt jag uppe i soffan med tända ljus på bordet och ett nedsläckt hem eftersom att det var Earth Hour i lördags, det var supermysigt, sen kom mamma och höll mig sällskap! :)

Igår kom Sisko och Göran och hälsade på oss lite, det var längesedan som jag träffade de så det var roligt. Sen på eftermiddagen hängde jag och Kevin, det var så längesedan vi träffades, men nu äntligen. Vi skojade om att det var typ fjärde gången vi sågs under 2020, men det kan nog stämma sorgligt nog. Han kom till mig också gick vi en promenad med Rulle, fast jag gick också. Det var så härligt, vi pratade, skrattade och hade så roligt. Jag insåg då hur mycket jag hade saknat det.
Vi gick först upp till ängarna, vilket var så härligt i det soliga vädret. Sen gick vi en skogspromenad, det blev ett äventyr kan jag säga…herregud! Det var ingen skogsstig direkt, utan det var ju stenar, träd och rötter precis överallt :D. Så han tog mig under armen också hade han Rulle i andra handen släppande efter sig, ja ni kan ju tänka er….haha. Men vi hade jätteroligt! :D Tänk om någon hade sett oss, de skulle trott att vi var helt galna. En kille som går och håller i en CP-skadad tjej samtidigt som han drar en guppande rullstol efter sig, haha, ja ni hör ju hur det låter! :D Sen när vi kom till asfalten igen var vi båda helt slut och svettiga, då var det skönt att sätta sig i Rulle igen, stackars Kevin som fick putta mig då, hihi.

Men jag måste bara säga att jag är glad för att Kevin tog ut mig på den skogspromenaden, för vi har sån himla fin skog här i Sverige. Det var så vackert när solen lyste in mellan träden. Jag fick ett sånt lugn i kroppen.
Det var verkligen en underbar promenad, jag ville nästan inte gå in för att det var så härligt!
När Kevin lämnade av mig hemma igen åkte jag och mamma nästan direkt till Storås.

På kvällen ringde jag och pratade med pappa på FaceTime och umgicks lite med familjen där också, det var väldigt mysigt tyckte jag. Så man kan säga att jag har hängt med både pappa och mamma med familjer i helgen.

Det här var verkligen en behövlig helg kände jag, jag ville inte att den skulle ta slut. Även om vi inte gjorde så mycket så var det så värdefullt att ha en myshelg med familjen och träffa Kevin, det behöver man nu i dessa tider!
Jag uppskattar verkligen mina hem extra mycket nu när jag nästan inte har varit hemma under hela vintern, det är verkligen härligt att komma hem!

Efter denna veckan är det påsklov också, och jag ska vara hemma hela lovet vilket ska bli så skönt.

Ost-och chark! <3. Vill bara tillägga att det inte är mitt vinglas, hihi! :)
Fredagsnjut i solen
Earth Hour <3
Våååår!
Basket vid Storås! :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *