Distansundervisning

Denna veckan har jag valt att ha hemundervisning för jag tycker att det är mycket skönare och för att jag känner att jag jobbar effektivare hemma. Så igår började jag med hemundervisningen. De ända gångerna jag ska till skolan i veckan är idag på eftermiddagen och på fredagsmorgon eftersom att jag då har matte och det är svårt att köra matte på distans eftersom att jag har lite svårare med matte. Men det ska bli så skönt att sitta och plugga i lugn och ro hemma, nu kan jag gå upp senare och gå i mysbyxor varje dag! :)
Igår började jag 13.10 så jag hade hela förmiddagen ledig. Jag gick upp vid nio och tränade ett pass med Kevin i mobilen och sen gick jag upp och åt en god frukost, jag har även tvättat hela förmiddagen. Sen satte jag mig ute i solen och gottade. Det var en härlig förmiddag.
Jag började med engelska klockan 13.10 och sen hade jag mediaproduktion. Vi fixade i fredags så att jag kan komma åt en dator i skolan från min Mac hemma, det var så coolt. Jag visste inte att det gick ens. Detta gjorde vi eftersom att jag inte har några mediaprogram hemma och att jag inte kommer åt mina saker som jag har på skolans datorer. Så igår satt jag på en dator i skolan och jobbade fast jag satt hemma, de i skolan såg liksom vad jag gjorde på skärmen. Det var så coolt som sagt. Teknikens under!

Efter skolan tog jag en sväng med Elof i det fina vädret, det behövde jag verkligen. Nu när jag sitter hemma och kör distans så känner jag att det är jätteviktigt att komma ut för man blir rätt slö annars.

Så jag har en rätt lugn vecka framför mig, sitta hemma och plugga! Sen är det påsklov, wohoo! :)

Jobbar på datorn i skolan! :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *