Var har jag varit?

Jag har inte bloggat på hela veckan, jag vet inte varför, livet har rullat på som vanligt, både i skolan och på Storås. Jag har haft det så roligt i skolan i veckan, jag har skrattat så mycket som vanligt, det är så härligt! Nästa vecka har jag lov, höstlov, det ska bli så skönt! Få sova ut på morgonen, ta det lugnt och umgås med några som man gillar bäst. Mamma kommer och hämtar mig redan idag, eftersom att elevhemmet stänger till lördag – det är nämligen studiedag imorgon, så jag får åtta dagars lov om man ska vara petig! :) Elon ska med hem, så idag kommer mamma med ramperna, så då får hon trixa in Elon i bilen vilket inte är så lätt kan jag säga. :)
Jag ska göra nya ortoser på onsdag så efter det åker jag med taxin tillbaka till Storås igen för jag tycker att det är kul att vara här lite också när man är ledig, det blir inte så ensamt heller. Vi ska kanske till Ullared på torsdag, vilket jag tycker är superkul så det hoppas jag blir av! Men just nu ser det ut som att det bara blir jag och personalen som åker, typ alla har hoppat av som ville hänga med från början och vill inte följa med längre tydligen, men jag och personalen åker iallafall. Det ska bli roligt att vara här på lovet! Sen på fredag eftermiddag ska jag hem igen för jag vill jättegärna vara med på allhelgona, vara med på våran mysiga tradition – gå till kyrkogården tillsammans och träffa släkten. Det ska bli så mysigt att få träffa gänget på mammas sida igen och få lite familjekärlek och ladda batterierna!

Igår städade jag mitt rum fast det bara var onsdag, men jag ville ha det fint här när jag kommer hit på lovet, lite trevlig. :) Hoppas att ni mår bra också!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *