Jag charmar nattpersonalen

Jag brukar lägga mig vid halv nio nio varje vardag, och det tycker de flesta är tidigt för min ålder, men jag behöver min sömn, den är jätteviktig för mig – extra viktig. På Storås har de överlämning till nattpersonalen mellan nio och halv tio, så det är inte ofta jag träffar de två. Men de gångerna jag har träffat de så har jag träffat just en person, hon är så trevlig och rolig (alla natt är också det men då träffade jag bara henne), och hon har tyckt det om mig med har jag förstått. En gång sa hon ”måste du lägga dig så himla tidigt, man hinner ju inte träffa dig”, det tar jag som en komplimang! :) Jag kan inte ta av mig nattortoserna själv på natten eftersom att min säng är så mjuk, så jag får träningsvärk i magen, haha! Så den första gången som jag larmade på natten så kom hon in och sa ”vilken ära att äntligen få hjälpa dig. man blir så himla glad när man träffar dig, du pratar så glatt och ler så glatt att man blir glad själv, du sprider mycket glädje och värme omkring dig”, det var väldigt snällt sagt tycker jag, och det intrycket fick hon av mig på natten också!

Sen en annan gång, detta var när vi hade varit på bio med klassen och kommit hem vid halv tio, så då larmade jag, också kom hon in som jag brukar träffa också hjälpte hon mig med de sakerna jag ville ha hjälp med och sen kom den andra nattpersonalen in också, ärligt talat vet jag inte varför, haha. Men hon hade jag inte träffat innan. Jag tänkte liksom ja hon går nog snart eftersom att hon ser att jag får hjälp, men hon stannade kvar och de började prata med mig och vi skrattade och pratade. Jag skulle ju lägga mig men de stod kvar där och pratade med mig, jag tyckte det var jättetrevligt. Sen när de skulle gå så sa de ”godnatt, hör av dig om det är något” till mig och jag sa ”tack. Ha en bra natt inatt!” och båda bara började fnissa när de var på väg ut genom dörren, de tyckte nog jag var rolig, haha! Jag älskar att gör människor glada!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *