En artikel av mig i skoltidningen

Det finns en digital skoltidning som heter Angeredswebben där elever och lärare skriver vad som händer på skolan bland annat. I tvåan skriver man mycket i Angeredswebben, men vi ettor fick skriva varsin artikel på svenskan, för att prova på det lite. Så jag har skrivit en artikel som handlar om skolbiblioteket som ska byggas i skolan, jag har även tagit bilder och intervjuat vissa om detta projekt. Så i fredags publicerades min artikel i Angeredsweben, vilket jag tycker är coolt! Och jag tyckte att idet var så gött att få ut den innan lovet! Läs gärna min första artikel i Angeredswebben genom att klistra in den länken nedan i sökfältet,

http://www.angeredswebben.se

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *