Tjejfika

I fredags var min första lovdag hemma. Jag skulle träffa Mathilda i stan på eftermiddagen. Som tur är så har 159:an börjat gå igen, nu när semestrarna är över, så idag slapp jag gå till Sandareds centrum. Det var kul att åka buss igen, satte på go musik i lurarna och bara njöt av mitt bussåkande. Det var dagen innan jag flyttade till Storås som jag och Matilda träffades sist, så det var ett tagsedan. Vi satte oss på café Oren och tog en fika, jag tog en mini kanelbulle och en dricka, lite fika men väldig gott! Vi satt och skrattade och pratade om livet…fredagsmys! Sen skulle jag gå på toa, och jag kan ju inte låsa om mig på offentliga toaletter, men jag glömde fråga Mathilda om hon kunde stå utanför, jag orkade inte heller gå tillbaka när jag var inne på toan. Så jag låste, och det gick jättebra, det var ett lätt lås. Och jag kunde låsa upp också! Så glad över det! Jag tänkte om jag inte skulle kunna låsa upp så skulle jag kunna ringa Mathilda på mobilen…men grejen var den att när jag kom ut från toan så sa jag det till Matilda att jag kunde låsa själv och att jag kunde ringa dig på mobilen om jag inte kom ut, hon blev jätteglad för att jag klarade det, men sekunden efter tittade hon på vårt bord och där låg min mobil! Haha! Tur att jag inte kom på det när jag var inne på toa.

Sen gick vi till några butiker i regnet och kikade. Efter det kom mamma och hämtade mig vid sex tiden på resecentrum. Det var jättemysigt och träffa Matilda igen, vi kan både as garva men samtidigt prata seriöst och allvarliga saker, det är det jag gillar, det är en riktig vän! När jag och mamma kom hem var Tomas och hunden Nina här, så han åt middag med oss, det var trevligt!

Det är så härligt att umgås med de man tycker om när man är ledig och kommer hem, då uppskattar man det mer tror jag, iallafall jag! Får lite energi!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *