Kärlek & skratt är min passion

Jag älskar verkligen att ha människor runt omkring mig som jag älskar och tycker om. Det har jag alltid tyckt om. Jag är ingen ensam varg! Under mina 12 år som ensambarn och när jag var mindre har jag alltid ståt i centrum och alla har tittat och skrattat åt mig, det har jag älskat! Nu står jag inte alltid i centrum längre eftersom att jag har antingen en eller två småbröder som tar fokus, men det gör inget för mig, jag har haft mitt i 12 år! :) Men trots det så känner jag lika mycket kärlek, närhet och omtanke av mina familjer och släckningar som jag alltid har fått och känt, och det är fantastik tycker jag. Jag får de fortfarande att skratta åt mig, och det älskar jag, jag älskar att göra de i min närhet glada och se att de mår bra, om inte de mår bra, mår inte jag bra – så är det! Även om jag pratar håll i huvudet på de oftast så älskar de mig ändå, haha! De vet att jag pratar mycket, så de är beredda, haha!

Det bästa är att bli omfamnad av de jag älskar, när de kommer med öppna armar mot mig och man får krama de, då känner jag mig älskad. Det är därför jag älskar släktkalas, traditioner, släktträffar eller bara besök för att jag får så mycket kärlek av de jag har runt omkring mig och jag hoppas att de känner att de får lika mycket tillbaka av mig för det är de alla värda! Jag får så mycket kärlek och omtanke av allihop, det finns inget bättre! Direkt när de har gått så börjar jag sakna de direkt, men jag känner en härlig känsla i kroppen av att fått träffat de jag älskar och fått skrattat och pratat med de, önskar att de kunde vara i min närhet hela tiden. Nu när jag bor i Göteborg så har jag ens inte min familj som jag lever under samma tak med i min närhet. Men det går ändå bra eftersom att jag pratar med mamma, Marko och Elliot nästan varje dag, plus att jag ser de vilket är underbart! Det ända som fattas är kramarna!

Livet är underbart med människor runt omkring mig som bryr sig och älskar mig för den jag är! De ger mig så mycket energi!

Bookmark the permalink.

2 Responses to Kärlek & skratt är min passion

  1. Mormor says:

    Du ska veta att du ger oss så jättemycket glädje och kärlek! Alltid glad och positiv! 😍💕

  2. Edit Johansson says:

    Du sprider glädje och energi Alice!💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *