Mysdag hos Löfarna

Igår var jag och Elliot hos Sisko och Göran, Elliot hade studiedag och jag ville inte vara själv hemma så jag följde med. Hela förmiddagen satt jag framför brasan och läste bok, det var så mysigt! Nu har jag kommit ganska långt i min bok tack vare det. Elliot och Göran lekte med tåg på vinden. Vid halv två kom Sisko hem och då åt vi hennes goda köttbullar, brunnsås och potatismos till lunch. Lite senare satt jag, Elliot och Sisko vid köksbordet och åt hallon med mjölk och pärlade. Jag och Göran gick upp till övervåningen sen och han visade mig sin släktforskning som han håller på med, jag tycker det var så spännande när han berättade om sitt forskande! Han ville lite på skoj att jag skulle börja forska i min Grimmsläkt, det vore lite kul, se om jag är släkt med bröderna Grimm! :) Vid fem kom mamma och då åkte vi hem och lagade god lax till middag. Nu blir det inte så tråkigt att vara själv hemma idag!

Myspys!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *