Vasa & Farsdag

I lördags åkte jag och en personal från Storås in till centralstationen i Göteborg där pappa, Jenny och killarna skulle möta upp mig för jag skulle hänga med de lördag till söndag. När jag kramat på de lite och personalen hade åkt gick vi till en resturang och satte oss för att äta lunch. Vi åt Coq au Vin (kyckling) och till det var det svamp, potatismos, god sås och lite grönt, det var en speciell smak men det var gott. Det var även ett live band som spelade i resturangen, så det var trevligt. Efter lunchen gick vi till Saluhallen där vi köpte lite nötter, bland annat nötter med kokos i, så det skulle bli kul att testa. Vi skulle ha köpt ostar också men det var tyvärr för lång kö. Sen gick vi hemåt, på vägen köpte vi med lite fika som vi tog med oss upp som vi fikade på när vi kom hem.

På eftermiddagen grejade jag och lekte lite med brorsorna. Lite senare tog jag och pappa en sväng ut på stan, lite egentid med andra ord. Det började bli mörkt ute så då var det extra mysigt. Vi gick till avenyn och bara strosade runt, vi hade ingen plan vart vi skulle gå direkt. Det är det som är så härligt med denna lägenheten i Göteborg att man bara kan gå ut och bara gå, vi har liksom nära till allt också. Innan vi gick hemåt ställde vi oss i en bar och tog varsin drink (såklart alkoholfri för mig :))
De killarna i baren fick göra en överraskningsdrink åt mig, det var gött! Så vi stod där i baren och snackade, jag älskar sånt, vara bland folk..

Sen gick vi hem och åt middag med resten av familjen. Jenny skulle iväg efter maten, så på kvällen var det bara jag, grabbarna och pappa hemma. Vi hade lite kvällslek med Lancen och Hamilton och jag läste en bok för de innan de gick och la sig, mysigt. När pappa hade lagt de fick vi ännu lite egentid. Vi kollade på en serie som heter ”första dejten” på SVT och åt litet köttchips.

På söndag var det farsdag och vi började morgonen med en god frukost och jag gav pappa en farsdag present, jag hade köpt en triss (tyvärr en nitlott), han fick som plåster på såren nobless choklad och ett kort :) .
Vi gjorde i ordning oss och gick ut. Jag och papps fick lite egentid medans killarna och Jenny var i slottsskogen. Jag och pappa gick in på naturhistoriska museet och tittade på uppstoppade djur, det var en mycket häftig och spännande upplevelse. Sen gick vi ner till lekplatsen Plikta där Jenny och killarna var. Efter en stund gick vi till ett cafeé och åt lunch, jag åt ceasarsallad, det är så gott. Jag älskar ceasarsallad.

Efter lunchen gick vi hemåt och fick besök av en kompis, så vi satt och pratade länge och åt de nötterna från saluhallen, de kokosnötterna var jättegoda föresten. När han som var och hälsade på hade åkt åt vi middag tillsammans och packade ihop för att åka hem. Pappa, Jenny och killarna skjutsade mig till Storås innan de åkte till Borås.
Jag hoppas att du pappa hade en underbar farsdag, för det är du värld! <3
Det var en mysig helg!

Liveband på lunchen
Coq au Vin (kyckling)
Mys i baren! :)
Kvällstros!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *