Vila i fred älskade!

Den här texten är från mitt instagramkonto!

Älskade gammalmormor, nu är din tid över på denna jord, men du kommer alltid att finnas kvar i mitt hjärta 💖. Allt som du har gett mig och allt som du har gett alla andra, jag är så tacksam över det och kommer alltid att vara det ❤️. 

Det kommer bli tomt utan dig och jag kommer att sakna dig varje dag. 

Jag kommer minnas alla härliga stunder med dig, både när du var frisk och inte frisk. Du har alltid lett när jag kommit och hälsat på dig, det har varit underbart. Men jag kommer alltid att komma ihåg när jag träffade dig i december förra året och jag satt och pratade med dig och du log hela tiden mot mig och tittade in i mina ögon, det kommer jag aldrig att glömma för det var en vacker stund vi fick du och jag. ❤️ Jag kände nästan som om du ville säga något till mig. ❤️

Sen kommer jag alltid att komma ihåg de gångerna när du har varit pigg och på humör för att prata, det har varit underbart att höra din röst, din härliga skånska. Det kommer jag att ta med mig också! ❤️

Jag kommer alltid att komma ihåg när du och Ia kom och hämtade mig på fritids på torsdagarna också åkte vi ner till Kyrkvärdsgränd stranden och drack Festis och åt bullar, det var en mysig tid! ❤️

Det är en bild som alltid dyker upp inom mig när jag tänker på dig och det är när jag sitter i ditt knä och äter tårta på min ett års dag! Och jag kommer ihåg att du tyckte att jag kladdade för mycket! 😅💕

Jag är så tacksam över att jag var hos dig i söndags, jag, pappa och din dotter Ia. Även fast du inte mådde bra och att du blundade hela tiden så är jag säker på att du hörde oss. Det hade varit underbart att få se dina vackra blå en sista gång men bara att få se och prata med dig var helt underbart! ❤️

Och när Ia sa att Alice är här så såg vi ett litet leende, det var så fint avslut! ❤️

Vi kommer att ta med oss mycket från dig. Men det jag kommer framför allt tar med mig är dina vackra leenden, dina kloka ord, din breda härliga skånska och din humor.  ❤️

Du är så klok och vacker Vava!

De orden som jag kommer att ta med mig från dig, som du sa ofta är: ”det ska rinna i halsen hela tiden” 😅❤️

Du är den mest starkaste kvinnan som jag känner, du har haft demens i 10 år och haft mycket lunginflammation gång på gång, och vi har inte trott att du kommer orka så länge till efter varje gång som du varit dålig. Men du har förvånat oss varje gång och du har blivit frisk. Helt otroligt, heja dig Vava! 😍 

Jag älskar dig supermycket och jag kommer verkligen att sakna att prata med dig, krama dig, pussa dig och hålla dig i handen! ❤️

Jag hoppas att du har det bra, vart du än är! ❤️🙏

I love you and I miss you!😘

Vila ifred! ❤️🙏

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *