Wilma 18 år!

Nu är påsklovet och påsken över och skolan har dragit igång igen, det känns både bra och lite tråkigt. Jag hade gärna varit hemma och myst med familjen lite till.
I söndags fyllde Wilma år, hon fyllde 18, så coolt! Jag skickade ett långt grattis sms till henne klockan 00:03 natten till söndag, så hon skulle se det direkt på morgonen oavsett när hon skulle vakna. Jag skrev precis hur jag kände, hur mycket jag uppskattar henne och hur glad jag är för att just jag får vara hennes bästa vän, hon blev så glad och skrev så gulligt och roligt tillbaka. Jag älskar verkligen att göra mina nära och kära glada och visa hur mycket jag uppskattar de. Jag spelade även in på mobilen när jag sjöng ”Ja må hon leva” för henne och skickade det, det var roligt :).
På dagen kände jag att jag ville baka något att ha med mig till Wilma, som en överraskning, så det fick bli kärleksmums. Den blev otrolig kladdig, så jag tog med kantbitarna till Wilma, för den blev för kladdig. Sen tog jag med en burk kärleksmums till Storås också.

Jag hade även fixat ett presentkit med lite olika saker i, blandannat hårolja, bodylotion, hårspray, kroppsglans mm. Mamma hjälpte mig att sätta ett blått och ett svart band runt plasten (det heter något speciellt, men vet inte hur det stavas) också satte vi coola 18 siffror på. Det blev så fint tyckte jag.

På kvällen när jag hade ätit middag på Storås och packat upp kom Wilma över till mig för jag ville fira henne redan i måndags. Jag gav henne en grattiskram också fick hon presenten. Vi satte oss i mitt rum också fick hon öppna den. Hon blev så himla glad, hon sa att hon verkligen älskar sånna kit och även de fina snörena (det var dessutom hennes favoritfärger sa hon) och 18 siffrorna gillade hon jättemycket också. Jag visste verkligen inte om att hon gillade sånna kit och absolut inte de färgerna, det var verkligen bara en ren chansning, så det var lustigt men kul att hon blev så glad tycker jag.

Vi tittade på produkterna en stund och pratade. Sen tog jag fram kärleksmumsen ur min kyl, det blev också en överraskning eftersom att hon inte viste att jag hade bakat. Hon sa att kärleksmums är hennes favorit kaka, det viste jag verkligen inte heller, så jag hade lyckats bra med mina presenter kan man säga! :) Hon blev superglad!
Så resten av kvällen satt vi i mitt rum och åt kärleksmums, pratade massor, skrattade massor och bara hade det gött, det var så mysigt! Jag älskar att fira människor som jag bryr mig om, jag älskar att se hur glada de blir, då mår jag bra också! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *