Två godingar på en kväll

I torsdags skulle jag ha en underbar kväll och det hade jag också. Jag och Mathilda (skol Mathilda som jag kallar henne eftersom att jag ockaå har en kusin som också heter Mathilda) hade bestämt att vi skulle gå på årets första sommartorsdag. Jag var inte på någon förra året så det skulle bli kul. Dessutom var det min favoritartist som inledde året första sommatorsdagkväll. Hånna inte mig nu :D, det var Tommy Nilsson :), jag tycker han är så bra! Så det skulle bli en höjdarkväll, både Mathilda och Tommy Nilsson, kan det bli bättre? :-)

Det var ju helt underbart väder, kvällssol, klarblåhimmel och ljumma sommarkvällsvindar, perfekt väder! Underbar torsdag när man ska ut och ränna på stan! :) Jag tycker att sommartorsdagar är så mysigt för det är alltid så trevligt i stan, mycket folk i rörelse på gatorna och på uteserveringar, prat och skratt och affärena har öppet längre. Och precis så var det i torsdags också, så härligt!

Jag och Mathilda skulle mötas upp vid halv åtta så mamma körde in mig. Mamma var så snäll att stanna kvar och vänta med mig tills Mathilda kom. När hon kom så åkte mamma och vi började röra oss ner på gågatan. Mathilda ville lyssna på invigningen av Pride eftersom att hennes kompis skulle hålla tal så vi ställde oss först vid stora scenen och tittade på det. När det var slut var klockan åtta så då gick vi till Hel’s Burger för att äta middag. Vi fick ett litet mysigt bord längst in i resturangen. Vi började med att beställa in varsin milkshake. Jag tog oremilkshake, det var mumsigt och lyxigt!

Lite senare fick vi in våra mumsiga handbörjare. Vi satt där länge, åt, skrattade och pratade om verkligen allt mellan himmel och jord, det var så underbart. Det är så härligt att sitta och skratta och prata med Mathilda. Sån underbar vän! Hon är gravid, så vi pratade mycket om det bland annat. Jag är så glad för hennes skull! Vi kom på att vi inte har träffats på 6 månader :o, helt otroligt! Vi sa att nästa gång får det inte dröja så länge. Vi har bestämt att vi ska träffas en gång till innan barnet kommer. Det var bra att vi åt middag tillsammans innan för sen blev det ju inte så mycket prat när Tommy spelade.

Klockan blev inte förrän 21:20 när vi kom ut där ifrån, vi satt och tjatade så mycket så vi glömde av tiden. Tommy hade redan börjat spela så vi skyndade oss till scenen. Jag hade såklart rulle med mig så jag kunde sitta i den. Så vi rullade upp för rampen till handikappasplatsen så vi såg över allas huvuden, grymt! Tyvärr körde han min favorit låt när vi gick till scenen från resturangen, men han körde några andra favorit godingar som jag har också, så det fick jag trösta mig med! :) Konserten var jättebra, jag bara satt och njöt av sången och den underbara sommarkvällen.

När han hade slutat spela rullade vi ner för rampen och började dra oss sakta bort genom allt folk mot resecentrum där mamma skulle hämta mig. Det var fortfarande varmt och ljust ute vid tio tiden, så härligt! Hrrregud vad vi skrattade och pratade när vi gick mot resecentrum och när vi stod och väntade! :D Underbart! Fick ju ont i magen! Sen när mamma kom gav jag Mathilda en blomma och en kruka som en grattis till barnet present. Hon blev jätteglad, så det var kul! Jag gav henne en bamse kram och tackade för en helt underbar kväll innan jag åkte hem med mamma!

Jag är så tacksam att mamma både körde in mig och hämtade mig! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *