Sommarträff med Helen

Igår skulle jag och Helen träffas på en liten sommarfika/lunch. Hon kom till mig redan klockan halv elva. Vi åkte till stan i det fina vädret, gick och kikade lite. Sen åt vi en tidig lunch på Orangeriet i Borås, vi tog varsin fisk med lax i, det var lite speciellt men det var supergott. Vi satt ute på deras uteservering, åt och pratade och hade det trevligt. Sen åkte vi hem till mig. Jag gjorde en kladdkaka i måndags som vi fikade på med glass och kaffe till. Vi satt ute på balkongen och fikade och satt och tjatade länge om allt möjligt, bland annat om Storås, RG och våra planer för sommaren.
Det var mycket trevligt och mysigt att träffa Helen igen och sitta och pratade med henne.

Det är jättehärligt att vi fortfarande håller kontakten tycker jag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *