Min underbara vecka

Denna veckan som varit har varit så rolig och så mysig, det har hänt roliga saker exakt varje dag, jag har haft fullt upp kan man säga!
Nästan så att jag vill göra om denna veckan känner jag! :) Veckan började med en utflykt med mormor och morfar till Basta Kvarn, det var väldigt mysigt. Tisdagen var jag ute med min ledsagare på stan. I onsdags träffade jag Helen, och vi hade en supermysig dag med go mat och gött snack. I torsdags bade jag en helt underbar och ljuvlig sommarkväll med Mathilda, vi åt jättegod mat, pratade och skrattade jättemycket och sen blev det musik från Tommy Nillson på torsdagskvällen. I fredags var jag ute med min ledsagare igen, vi åt jättegod mat på Thai Silk i Borås, satt på deras uteservering där. Sen på kvällen åkte jag till pappa och vi grillade god kyckling till middag. Igår åkte vi in till Borås och åt pizza och käkade glass med killarna i det fina vädret. Vi gick också lite i stadsparken där det var lite pridefirande och så. Lancen och Hamilton fick varsin polistatuering av polisen. Sen lämnade de av mig hos mamma. Igår kväll hade jag, mamma och Elliot mys här hemma själva eftersom att Marko var ute med sina grabbar. Vi åt god lax med färskpotatisar i ugnen. Sen hade jag och mamma tjejnys när Elliot hade somnat med glass.
Idag blir också en toppendag, för då ska vi ha kalas för mig, det blir grill och en god hemmagjord hallonpaj. Det blir mysigt när alla kommer! Det ska bli 30 grader idag! :O Det brukar alltid vara så fint väder på mina kalas, varje år!
Ja, denna vecka har verkligen varit en toppen vecka!

Nästa vecka blir också en toppen vecka, förhoppningsvis lika bra. Marko börjar sin semester på måndag och Elliot har sommarlov så de är hemma och göttar de också. På tisdag fyller jag år wohoo! 17 bast! Då ska jag ut med min ledsagare på stan, vi ska träffas lite tidigare än vanligt för att jag ska komma hem lite tidigare, så vi ska äta lunch i stan. Sen på kvällen ska jag, pappa och Jenny gå ut och äta på resturang för att fira mig (det är därför som jag tog min ledsagning lite tidigare än vanligt), också ska killarna vara hos mamma, så jag får lite alonetime med Jenny och pappa som på den gamla goda tiden! :) Det ser jag fram emot, det ska bli så mysigt. Men det ska bli en överraskning vart vi ska käka, så det blir spännande! :)
På onsdag ska jag ut med min ledsagare igen, det blir sista gången som vi är ute tillsammans på fyra veckor, för sen ska jag flänga hit och dit på olika semestrar! :)
Torsdag blir en mysig dag för då ska jag, Elliot och Marko ut till Länghem och mysa med Sisko och Göran i deras stuga, och Mari och Martin är där också, så det blir mysigt. Sen åker jag med Mari och Martin till stan, för Elliot och Marko ska sova över i Länghem. Mamma kommer och möter upp mig i stan för sen på kvällen ska vi se på Molly på sommartorsdagen, det ska bli så mysigt, det ser jag fram emot!

Sen på fredag går mamma på semester och sen på söndag åker vi iväg, vart får ni läsa på söndag! :) Hoppas att ni får en bra vecka!

Killarna får varsin tatuering av poliserna! :)
Jag äter glass! :)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *