Skönsång på sängen

Eftersom att mamma inte har semester på tisdag när jag fyller år (och jag vill inte vakna klockan sju på min födelsedag, tack :)) så firande de mig på sängen idag istället. De kom ner till mig vid tjugo över nio med en bricka med ljus och tre paketer och en fin sång :). När de hade sjungit klart satte jag mig yrvaket upp i sängen och började öppna presenterna. Elliot hjälpte mig med snörena. I det första paketet fick jag två jättefina pumpar med handtvål och bodylotion i som jag ska ta med till Storås. I samma paket fick jag en mascara eftersom att min andra har tagit slut. I det andra paketet var det en lite varmare tröja, jag hade en sån för något år sedan men den blev så nopprig så jag fick tyvärr slänga den, och sen dess har jag velat ha en ny sån för att den är så himla check att bara slänga på sig tycker jag, men skön framför allt.
I det sista paketet var det en bild på massor av fåtöljer också stod det ”Alice! I sommar hoppas vi på att hitta din drömfåtölj som du kan ha i ditt rum på Storås! Grattis från mamma & Marko”. Jag blev jätteglad, för jag har önskat mig en fåtölj att ha bredvid min säng på Storås, det vore mysigt.
Jag blev superglad för alla presenter, jag är så tacksam! Och jag uppskattar firandet på sängen! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *