17 års kalas med familjen

Igår hade vi kalas för mig i värmen, det var så varmt, tur att det blåste mycket igår kan jag säga. Men man ska inte klaga på värmen! Morgonen började med sång och presenter på sängen som jag skrev lite om i mitt förra inlägg, så om ni vill läsa om det kan ni kika in det inlägget. Vi fixade och grejade med mat och städning här på förmiddagen, Jag duschade och gjorde mig kalasfin. Klockan två kom gästerna, vi satt under två parasoll på altanen, det var helt perfekt. Vi bjöd på jättegod lunch, det blev en krämig potatissallad, grillad kyckling, grillad stark korv, grillad halloumi (som var sååå god) och en fräsch sallad, som jag ville ha på mitt kalas. Till efterrätt hade jag bestämt att vi skulle ha hallonsmullpaj med vaniljsås. Jag och Elliot hjälpte mamma med den tidigare på dagen. Den blev så god!
Efter maten öppnade jag lite presenter. Jag hade önskat mig pengar eftersom att jag visste inte riktigt vad jag önskade mig, så jag fick pengar, vilket jag är så glad över, alltid bra med pengar i semestertider :). Men mormor och morfar och Sisko och Göran ville ändå ge mig något så det var snällt, det är alltid kul att få något litet tycker jag ändå. Av Sisko och Göran fick jag då pengar som sagt men också en fin påse med lite gott och blandat i, det var någon godis, några chips tror jag och någon god saft, det var lite annorlunda saker så det ska bli spännande att testa.
Av mormor och morfar fick jag pengar också, men så fick jag en liten påse med allt möjligt i, trosor, nagellacksborttagning, ett fint kort, läppglans och tvättservetter, jag fick också jättefina blommor. Av Peppe och hans tjej Emilia fick jag fina pengar.
Efter en stund åkte alla hem. Det var ett jättemysigt kalas, och jag är så tacksam över presenterna, pengarna och maten!

Senare på kvällen frågade jag Elliot om han ville ha vattenkrig, han blev jätteglad och pratade så mycket, så jag tog det som ett ja! :) Vi slängde på oss badkläderna, fyllde upp poolen på gräsmattan och sprutade vatten länge med vattenpistolerna på varandra, vi hade det jättetkul! Busade och skrattade! Sen tog vi varsin handduk och la oss på altanen och stekte i solen! :)

Här ligger vi och värmer oss efter ett blöt vattenkrig! :-)
Present från Sisko och Göran! :)
Present från mormor och morfar! <3
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *