Idag fyller man 17!

Idag fyller jag 17 år! Wohoo! Tänk att för 17 år sen idag föddes jag, det är helt sjukt när jag tänker på det! Tänk vad mycket jag varit med om och så många fina minnen jag har efter 17 år, det är så fint när man tänker på det tycker jag. Ibland säger vuxna i något sammanhang ”det har bara gått 17 år”, men då tänker jag ”vadå bara, det är ju jättelångt tid, det är ju hela min livstid, det händer så otroligt mycket på 17 år, iallafall i mitt liv!” :D De 17 åren som har gått sen 2002 har liksom varit hela min livstid, det är ju jättelänge (tycker jag), tänk vad mycket som bara händer på ett år, tänkt då 17 år! Jag tyckte det inte var extremt längesedan jag började skolan liksom, och nu går jag snart i tvåan på gymnasiet! Vad hände där?

Jag kom och tänka på det härom dagen att på tisdag (idag) har jag bara ett år kvar som barn, sen är jag vuxen på pappret, det är helt sjukt när man tänker att om ett år så är jag 18 år och då klassas jag som vuxen! Jag ska verkligen njuta mitt sista år som barn! Jag har mycket eget ansvar nu men nästa år blir det ännu mer ansvar, nästan bara egna beslut och eget ansvar. Cocolt, men samtidigt lite läskigt tycker jag.
De flesta längtar till de blir vuxna och 18 år när de får bestämma helt och hållet över sina liv, men jag tycker lite både och, samtidigt som jag vill bli vuxen vill jag fortsätta att vara barn.

Men idag ska jag bara njuta av att det är min födelsedag! :)

Processed with MOLDIV

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *