1:a Advent – Första Julen

Glad första advent på er! Herregud, vad fort det har gått, redan 1:a advent och snart jul, det känns som att denna hösten bara har flugit iväg. Som ni flesta vet så älskar jag julen, jag älskar att pynta och göra det mysigt. Denna julen är lite speciell eftersom att det är den första julen i mitt första egna boende, i mitt egna hem, det känns speciellt och lite konstigt också, men roligt såklart, men framför allt mysigt. Och det bästa är att jag får julpynta i mitt eget hem och dessutom hur jag vill. Som ni flesta kanske vet var Kevin och jag på Gekås för nån vecka sedan och där gick jag all in på julpynt! :D Eftersom att jag inte får plats med någon gran ville jag verkligen ha mycket pynt för att få denna mysiga julstämningen. Jag såg så mycket fram emot att få julpynta och ta upp allting. Men först ville jag städa överallt så det skulle bli fint och rent innan julen åkte fram.

Jag städade och julpyntade i fredags eftermiddags, det tog långt tid att städa så när julpyntet skulle fram var jag helt slut och klockan var mycket, men det var ju det roligaste så jag satte på julmusik och julpyntade, det var jättemysigt.
Sen när jag äntligen var klar var jag så nöjd. Jag började städa vid halv fyra tiden och klockan 21 på kvällen var jag helt klar med både städning och pyntning, hahaha, jag skojar inte! :D
Men det var det värt! :-)
När jag äntligen var klar tände jag lite ljus och tog en varm och lång dusch, det var så härligt och jag bara njöt av mitt fina hem och att det var fredag! Sen gick jag och la mig i min nybäddade säng i form av tomtepåslakan! Underbart!
Nu vill jag bara vara i mitt hem, för att det är så mysigt och verkligen julstämning.

Bland det bästa med ett nytt hem är att man får uppleva alla årstider på nytt, och för mig är julen extra mysig att få uppleva i år. Och första julen i sitt eget hem är väll ändå lite speciellt? :-)

Idag ska jag ta en mysmorgon och tända första ljuset vid frukosten, det ser jag fram emot. Vid 15 tiden blir det adventsfika hos mamma tillsammans med mormor och morfar. Men innan det kommer mamma och Elliot och hjälper mig med min balkongbelysning och sen följer jag med de hem och bakar pepparkakor innan mormor och morfar kommer, det blir en mysig 1:a advent! Vad ska ni göra?

Bookmark the permalink.

One Response to 1:a Advent – Första Julen

  1. Mormor says:

    Så mysigt du gjort! Vilket jobb du lagt ner! Ses i eftermiddag!🥰❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *