2019: Sommar i Halmstad

Jag var också med pappa, Jenny och killarna en vecka i Halmstad i stugan som ligger precis vid havet. Det var en härlig vecka med mycket bad, skratt och mysiga balkongkvällar vid den vackra solnedgångar. Elliot och mamma var med i Halmstad och hängde i stugan också i två hela dagar eftersom att de körde ner mig dit. Jag tyckte att det var underbart att ha de där med pappa, Jenny, Lancen och Hamilton. Jag fick liksom umgås med både pappa och mamma samtidigt i två dagar. Vi badade, åt middag och lunch och hade semester tillsammans, det var verkligen mysigt. Killarna älskade också det eftersom att de fick leka i två hela dagar. Jag var extra lycklig då! Sen när mamma och Elliot hade åkt hem kändes det lite tomt, men det gick fort över för vi fem hade en fortsatt underbar vecka.
Veckan bjöd på god mat, kvällsdopp, kvällspromenader, ostbricka på balkongen framför havet när barnen hade gått och lagt sig och mycket mer. Det var en underbar Halmstadvecka med min andra underbara familj! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *