Sommarens sista dagar

Sista helgen på sommarlovet åkte jag, Jenny, Lance och pappa till kusten till Ölmanäs, till farfar och Carins sommarstuga i våran lilla sommarstuga på deras tomt. Tyvärr så var de inte där, men det var mysigt ändå. Vi kom ner ungefär vid sex tiden. Det var blå himmel och jättevarmt så vi satt uppe på takterrassen i solen och åt jättegoda handburgare med smörstekta kantareller i, det var så gott! Sen gick vi ner till klipporna och havet och såg på den vacker solnedgången, det var helt fantastiskt och underbart!

På lördagen var det dessvärre månligt och lite regn ibland. På kvällen skulle Ia och Hjon komma och sova över hos oss. Men på förmiddagen kom farmor och hälsade på, det var superkul. Jag, pappa och farmor gick en härlig promenad på cirka 45 minuter, b.l.a på klipporna, så det var lite bökigt med mig, men det gick bra. Sen åkte vi in till Åsa och köpte goda pizzor som vi tog hem och åt på. Sen åkte farmor hem.

Ia och Hjon kom lite senare på kvällen och då hade vi skaldjursmiddag, det var gott. Sen chillade vi lite efter maten. Men sen lite senare så gick vi ut precis utan för stugan och satte oss i sommarmörkret vid ett litet runt bort och med en typ markis ovanför oss, så satt vi där under i mörkret och pratade med lite go musik och snacks i barkunden, det var supermysigt. En riktig sommarkväll. Vi satt där ute jättelänge, sen gick vi in och satte oss i soffan lite, så klockan blev nog halv tolv tolv innan jag gick och la mig, jättehärlig var det.
Idag har vi bara umgåtts med Ia och Hjon och städat innan vi åkte hem.

Det var jättemysigt att tillbringa sista dagarna på sommarlovet vid kusten.

IMG_6929

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *