Skolstart, min första dag

Första dagen i åttan är avklarat, det är skönt. Imorse åkte jag med Elon ner själv för det ska jag börja göra varannan måndag. Först samlade vi oss i klassrummet och fick vårt schema och lite så, jag har varit spänd för att se det, så jag blev glad när jag fick se det idag. Sen skulle vi vara ute ända fram till lunch i grupper och göra massor av roliga grejor, det var kul. Men det regnade jättemycket så jag blev jätteblöt om byxorna. Efter lunchen skulle vi ha en liten lektion som vår mentor har men vi hade inte den för vi hade inte någonting att prata om så vi fick extra lång rast. Det var ju bra för då åkte jag hem själv och bytte byxor och åkte tillbaka till skolan med Elon, jag kände mig så friare idag med Elon i skolan, att kunna köra själv, och bara säga att ”idag drog jag hem vid lunchen” coolt.

På eftermiddagen hade vi SO och då pratade vi bara om hur höstterminen i åttan kommer se ut i SO då. Sen hade vi matte sista lektionen. Det känns skönt att ha startat första dagen nu, för då är man liksom igång. Jag kan erkänna att jag var lite nervös imorse. Men det känns skönt att ha börjat åttan. Det ska bli skönt med lite rutiner igen!

Hoppas att ni hade en fin dag!

Skolbruden åker ner till skolan själv!

Skolbruden åker ner till skolan själv!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *