En heldag med mormor

Igår tog jag och mormor en heldag på stan. Hon kom och åt frukosts med mig, det var jättemysigt. Sen tog vi bilen in till stan och gick och shoppar lite där, jag tror inte jag har schappat så mycket någonsin. Första affären vi var inne på, det var H&M och där hittade jag direkt vad jag ville ha, svarta byxor utan knapp, det hängde där precis när vi kom in, perfekt ju. Jag handlade jättemycket kläder där inne sen också, första butiken vi går in på liksom handlade jag det mesta på, en riktig bra shopping dag, hittade typ allt kändes det som. Plus att jag hade jättemycket presentkort att handla för, så det var perfekt.

En timme går jättefort när man har så mysigt. Jag hittade jättemycket i stan. Sen åkte vi och käkade taibuffe bredvid mammas jobb, det var jättegott, för sen skulle vi gå till Knalleland jag och mormor så vi hämtade rullstolen hos mamma. Den här dagen gick så himla fort så vi åt lunch typ vid halv två och jag skulle följa med mamma hem vid tre. Så jag köpte en tröja i Knalleland och sen hann vi bara med Ekohallen, och innan mamma hämtade upp oss så tog vi en snabb fika för att vi hann inte med det innan. En supermysig dag hade vi. Jag har nog aldrig shoppat så mycket som jag gjorde igår tror jag inte, och jag blev så nöjd med allt jag köpte, det ska bli så roligt att använda alla nya kläder, åtta plagg blev det nog. Perfekta kläder till skolstarten! ;)

Alla affärer jag var inne på hade många t-shirtar med jättemjukt tyg nu, och sånt bara jag älskar att ha på mig, speciellt i skolan, och de var snygga också. Så jag ville köpa alla sånna jag hitta helst! :)

Kläderna jag köpte ligger här nedanför inlägget och på kategorin Fashion!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *