Äntligen Släktträff

I lördags var vi ute i Onunga i Jeanette och Martins sommarstuga (mammas kusin och hennes man) och hade släktträff. Jag har inte varit där ute på tre år för förr förra året var jag i Halmstad när de var där och förra året var det Corona. Men i år vågade vi träffas och det var lika mysigt som alltid. 

Alla släktingar på mammas sida var där vilket var mysigt då det är svårt att få ihop alla på en dag. Men vi lyckades även denna gång. 

Det var ju så underbart väder så vi satt ute under ett träd i deras trädgård.  Vi har nog aldrig varit där när det har varit så fint väder innan tror jag inte, så vi tog det på en bra helg. 

När alla hade kommit satte vi oss och åt en jättegod rabarberpaj som mormor hade bakat. Satt vi där i skuggan och tjatade om massor, härligt! Jag vet ju att de har en båt och jag har varit så sugen på att åka båt i sommar så Martin hade varit så snäll och gjort iordning båten. Så efter en stund gick vi alla ner till sjön som ligger precis nedanför deras hus. Jag fick hjälp på den vingliga båten också tog jag och Martin en tur på sjön. Vi åkte över till andra sidan så vi tog en bra sväng. Det var helt underbart att åka båt, jag älskar att vara ute på sjön. Det var även härligt att det svalkade så när det var så varmt ute. 

Sen tog vi en promenad till en nybyggd brygga som ligger i närheten och doppade fötterna. Deras hund fick även bada lite, sen kom hon och pussade på mig men två minuter senare ställde hon sig jämte mig igen och ruskade av sig sin blöta päls så jag blev dyngsur, hahaha! 

Jag, mamma och Elliot hade faktiskt med oss badkläder så vi hoppade i, det var jättehärligt att bada och svalka av sig lite. Ingen annan badade, vi hade bara en liten publik på bryggan som tog beviset! ;-) 

På kvällen blev det grill. Alla brukar ta med sig eget att grilla också fixar Jeanette och Martin tillbehören. Vi hade gott kött med oss, Jeanette hade gjort goa potatisar i ugnen, en fräsch sallad och ett jättegott bröd som hon hade bakat. Den middagen var på topp! Hon hade även köpt vattenmelon som var så saftig och söt, det var nog den godaste melonen som jag har smakat! 

Det var en mysig kväll med massor utav härliga skratt, snack och kärlek! Och jag fick min älskade båttur även denna gången! :-) Det var underbart att träffa alla igen! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *