Semesterdagar

Det har varit underbara dagar i Halmstad hittills. I måndags och igår (onsdags) var det fint väder så då njöt vi på stranden. Men det är lite blåsigt så det är inte jätteskönt att ligga på stranden för länge. Men det blev iallafall ett första dopp för mig i havet! 

I måndags efter en god grillad middag på altanen gick vi en kvällspromenad till golfbanan och kiosken som ligger precis i närheten av stugområdet. Vi mumsade på glass i sommarkvällen. Jag tog mjukglass med både chokladsås och kolasås. Påväg hem gick vi på stranden vid havet med kvällssolen i ryggen, det var härligt!

I tisdags var det lite sämre väder så då åkte vi in till Halmstad och gick och strosade där. Vi käkade lite lunch och shoppade lite. Jag ville ha ett par nya örhängen eftersom att jag bara har så kallade ”läkörhängen” och ibland tappar jag de och då är jag alltid lika rädd att jag inte hittar de, jag vet, jag är lite nojig med sånt, men jag vill inte att mina hål ska växa igen som jag har tyvärr varit med om en gång innan. 

Så pappa och jag gick in till en smyckesbutik där jag berättade mina problem och att jag vill ha örhängen som håller för att sova och duscha med, men även som är läkörhängen. Jag fick hjälp av en jättebra och gullig dam.

Hon visade mig då runda örhängen, de fanns i silver, guld och silver med stenar på. De var lite speciella för de kunde man hänga på örhängen på eller bara ha som de är, alltså en ring i örat. 

Hon sa även att de är mycket säkrare och sitter mycket bättre än mina örhängen som jag hade på mig då. Man låser liksom fast de på något sätt. 

Jag blev jättesugen på att köpa de, så jag valde ett par silvriga för jag gillar att ha något stilrent när jag ska ha de på hela tiden. Jag valde att inte köpa några örhängen att hänga i för jag ville testa att bara ha ringarna på ett tag så kan jag köpa till örhängen senare om jag vill ha. Så det blev de!

Jag är supernöjd med mina örhängen och det bästa är att jag inte behöver oroa mig över att de ska åka ut. Dessutom fick jag de av min älskade pappa som gav mig de som en sommarpresent, så jag slapp betala en spänn för de. :-) Snällt va?

På kvällen åt vi lite rester och jag lärde Jenny att spela SkiBo! Lite senare när barnen hade somnat åt vi lite ost-och chark och jag drack mangobriska, det var inte fel!
Vad hittar ni på?

SkiBo Time :)
Mums! :)
Älskar de!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *