AW & Julmys hos Jessica

I fredags var vi som är anställda på jobbet inbjudna till lite julmys på jobbet efter stängning.
Jag åkte hem som vanligt vid 14:20, åkte hem och åt lite lunch och sedan var det dax att åka till jobbet igen vid 16 tiden. Det skulle nämligen börja vid 16:30 när E-handeln stänger.
Jag brukar vara rätt trött på fredagar och vill bara vara hemma och mysa, jag var trött i fredags också men samtidigt tyckte jag att det skulle bli roligt att ha lite roligt med kollegorna och hitta på något.

Vi har kontor en trappa ner där administratörerna sitter så där skulle vi vara.
Vi var inte så många för alla anställda kunde inte komma men det var trevligt ändå med en liten skara. De hade dukat upp ett litet långbord med ljus också hade de gjort ordning i det lila köket med lite småplock. Det var bullar, frukt, julgodis, pepparkakor, ädelost, jag lite allt möjligt gott.
Det som är lite jobbigt vid sånna här tillfällen tycker jag är att jag måste ha hjälp, speciellt vid matsituationer, med att ta mat osv, vilket jag tycker är lite småjobbigt. Jag har inga problem med att be om hjälp men jag vet inte vad jag tycker är jobbigt egentligen.
Men min ”chef” på e-handeln frågade nästan direkt mig om jag ville ha hjälp med en tallrik, det var jätteskönt, så hon hjälpte mig med lite plock. Mina kollegor är verkligen så snälla och hjälper alltid mig med det jag behöver hjälp med.
Det var väldigt goda grejer på bordet, jag tog bland annat pepparkakor med ädelost, åh det var så himla gott!
Så vi satt där vi anställda, de som var där och tjatade, det var jättemysigt. Jag kände mig involverad och är jätteglad över att jag var med. Det sista gjorde vi liten quiz.

Jag hade beställt taxi hem, men inte förrän 20:15, jag hade liksom ingen aning hur länge vi skulle vara där liksom. Men redan vid kvart i sex började folk röra på sig och då blev jag lite smått nervös, haha! Men jag och några till satt kvar en stund till och pratade, men jag tänkte att vi kommer ju aldrig sitta här till kvart över åtta. Efter ytterligare en liten stund började även de röra på sig, och då var klockan inte mycket. Så jag sa lite försiktigt att min taxi inte kommer förrän 20:15, men min ”chef” och en annan som åkte ihop sa att de kunde skjuta hem mig! Jag avbokade då taxin och de körde mig hem när allt var iordning packat, så det var verkligen supergulligt!
När jag kom hem var klockan bara runt sju, vilket var skönt, men samtidigt var jag så glad över att jag var med på julmyset. Mina kollegor som skjutsade hem mig sa verkligen att det var roligt att jag var med och det lät så genuint, så då blev jag glad. Jag vill ju visa mina kollegor Alice, vem jag är liksom, utanför jobbet. I fredags kände jag att de fick lära känna mig lite mer och jag fick lära känna de lite mer, så det var härligt att få umgås lite utanför jobbet, lite som en AW!

I söndags skulle vi till Jessica och familjen för att fira lite minijul som vi brukar i juletider. Vi brukar köra julklappspelet som vi även skulle göra igår. Då köper man två saker var så det blir lite mer paket. Vi skulle vara där redan klockan 11 igår. De bjöd på en sån god brunch. Det var hemmagjord risgrynsgröt, hembakat surdegsbröd och knäckebröd, amerikanska pannkakor, te, hemmagjord fudge, brieost, ädelost, hembakade pepparkakor, ja ni hör ju, sååå mycket gott! Jag blev helt lyrisk! :D
Efter den goda brunchen körde vi julklappsspelet, alltid lika roligt som vanligt. Det kändes som vi var hur många som helst när vi la upp alla klappar på bordet, men det var ju för att alla hade köpt två klappar var.

Jag hade köpt ett paket med glasskålar och en frysväska också hade jag lagt ett paket Toffiee i. Vi kör ju att vi öppnar paketen när alla har delats ut, innan vi börjar ta från varandra. Det är mycket roligare då för då ser man ju vad man får och vill ha. Det var någon som hade köpt trisslotter, och de var mycket heta! :-) Även för mig! :-) Men när tiden ringde satt jag med ett paket Toffiee med tre stycken packet i, de är ju så goda! Det var någon annan som hade tänkt samma tanke som jag med Toffiee. Elliot fick trisslotterna, men tyvärr ingen vinst!
Det var så mysigt, alltid lika mysigt att komma dit och sitta och prata, äta gott och ha roligt!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *