Beskedet om Musikhjälpen

Ni vet att jag pratade om det här med Musikhjälpen (temat i år är människor med funktionshinder i utsatta länder). Riksgymnasiet ska ju som sagt vara med i år och samla in pengar. Det ska skapas en grupp där vi ska komma på idéer om hur vi kan samla in pengar. Men det kunde bara vara fem styckna som kunde vara med i gruppen och diskutera detta. De skulle därför lotta eftersom det var fler än fem som ville vara med…och vet ni, jag kom med! Jag är så glad över att jag kom med och verkligen får ta del av detta projektet, jag som verkligen brinner för det ämnet – att alla ska ha det så bra som möjligt med sin funktionsnedsättning. Och kanske om vi har tur, får vi åka och lämna in pengarna i buren…så coolt!

Vi har fått tiderna för de fem gångerna som vi ska träffas, och första tiden är redan idag efter lunch, så spännande. Fast jag missar mediaproduktionen, det är ju lite tråkigt! Men första mötet ska bli kul! :)

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *