Beskedet om RG

JAG HAR KOMMIT IN PÅ RIKSGYMNASIET! :D Wohoo! Jag har varit så uppe i varv nu i eftermiddag. Brevet kom på posten idag. Jag är så lycklig! Jag fick glädjetårar när jag fick veta att jag kom in! Nu kan jag säga och skriva ”när jag kommer in på Riksgymnasiet” istället för om. Å, detta är så roligt. Nu släppte en sten från mina axlar! Jag har gått och tänk på detta varje dag det senaste nu. Nu kan jag börja planera och fixa på riktigt!! Det var skönt att det kom såhär i ”tidigt”, i slutet på mars. Så man slipper vänta hela påsken, och nu kan jag bara slappna av. Jag trodde faktiskt att det skulle komma på mitt påsklov i April, men det var skönt att det kom nu. Det ska bli så kul att berätta för Kiki och mina lärare idag. Min specialpedagog får jag tacka så mycket för att hon skrev en sån bra ansökan, och hon vet hur mycket jag vill det här. Det stod även i brevet att jag blivit beviljad till elevhemmet också, vilket också var skönt eftersom att det inte skulle gå annars!
Eftersom att jag redan fått mitt riktiga besked satt säga och inte mitt preliminära, så kom jag ju in på mina julbetyg, de andra får bara sina preliminära beskedd  nu och ska  skicka in sina sommarbetyg sen. Men även om jag vet att jag har kommit in så stod diet även att jag ska skicka in mina sommarbetyg, mina slutbetyg. Nu slipper jag springa till brevlådan varje dag! :)

Läs mitt inlägg ”Längtan & förhoppningar på RG”
om ni inte redan har gjort det. Nu ska mina förhoppningar bli verklighet! :D

Bookmark the permalink.

One Response to Beskedet om RG

  1. Linnea says:

    Grattis! Så himla kul, att det blev som du ville!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *