Besök av Helen på Storås

I fredags stannade jag kvar på Storås för att Helen skulle nämligen komma och hälsa på mig på lördagen. Jag och Wilma tittade på finalen av Idol i fredagskväll, det var mysigt och vi hade det så roligt, herregud vad vi skrattade! :) Tyckte ni att det var rätt som vann? Jag tyckte att Kadioutu skulle vinna! Jag såg mycket fram emot att Helen skulle komma i lördags, jag tyckte att det skulle bli väldigt roligt att få berätta allt och vissa var jag bor på veckorna, men framför allt att få träffa henne igen såklart! Helen kom till mig klockan elva på förmiddagen, jag visade min och Julias lägenhet och mitt rum, sen satt vi bara och pratade om massor utav saker, om hur vi har det och så. Det var väldigt kul att höra hur hon hade nu. Sen gick vi upp till den gemensamma lägenheten också visade jag den. Robban var där uppe så han satte på lite kaffe också satte vi oss och bara pratade om allt möjligt tillsammans, det var jättetrevligt.
Efter kaffet så gick jag och Helen ut för jag ville visa henne min väg till skolan, vart skolan låg och visa henne Angeredscentrum. När vi ändå var i centrum så åt vi lunch på resturang Bordet, det var trevligt att äta lunch ihop. Efter lunchen gick vi tillbaka till Storås och sen följde jag med Helen hem. Jag ville hem till andra advent plus att jag tyckte att det skulle vara kul att få lite extra tid att prata med Helen i bilen också, och det var det! Helen körde mig hem också stod vi och pratade lite med mamma innan hon åkte hem, det var trevligt! Det var en sån mysig dag, det var så kul att träffa Helen igen och få prata med henne, och att visa Storås och hur jag har det!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *