Imorgon drar vi mot Lund!

Idag klockan 12-15 ska vi i musikhjälpengruppen stå i Nordstan och sälja våra musikhjälpen armband, det blir väldigt kul tycker jag! Så om ni bor nära Nordstan, vill och har tid så får ni jättegärna komma förbi. Jag tycker att det ska bli jätteroligt iallafall.

Nu har musikhjälpen börjat också, den började i måndags och då tittade jag precis när de gick in i buren, alltså program ledarna, det var roligt. Jag brukar sätta på det varje morgon när jag vaknar och varje dag när jag kommer hem, det är så mysigt att ha på det lite i bakgrunden. Det är som ett sällskap. Jag brukar även kolla lite i skolan när jag har lite längre raster. Tittar ni på musikhjälpen? Tänk att det är på fredag (imorgon) som vi ska in i buren, det känns så himla häftigt och overkligt! Vi fick lite information om hur resan till Lund kommer gå till tidigare i veckan. Vi kommer tyvärr inte åka tåg (som jag hade hoppas) men jag och två till ska åka Bosse bussen, en mini buss, den som jag och Malin åkte till Ullared med. De andra två kommer att åka i en vanlig personbil. Jag tycker att det är skönt att åka i en lite större bil när man ska åka så långt, jag vet inte varför men jag gillar att sitta lite högre upp. Det är ju fyra timmar dit, så rätt långt. Jag och Wilma ska åka i samma bil, det blir roligt. Vi ska åka redan klockan åtta på morgonen från skolan och vi ska vara på skolan redan vid halv åtta, så det blir en tidig morgon för mig på fredag, men jag kan sova lite i bilen, försöka iallafall. Tänk att vi ska till Lund och prata live i tv och radio, så spännande, lite nervöst börjar det bli! Det är många som har frågat om tiden – när ska vi in i buren. Det är ju live tv så det kan ju hända saker t.ex dra ut på tiden, men tanken är att vi ska gå in i buren klockan ett, alltså klockan 13:00 på eftermiddagen! Det känns så häftigt att vi ska stå inne i buren, där man ser på tv nu!

Vi har också olika uppgifter att göra, så jag ska t.ex lämna över checken där det står hur mycket pengar som vi har samlat in. Vi ska också försöka få en bild tillsammans med programledarna, hoppas alla tre är vakna!

Så kolla gärna då! 13:00 på SVTplay eller på kanal två imorgon (fredag 14/12-18). Ni kan också lyssna på P3 på radion!

#Allaharrättattfunkaolika

Trevlig lucia idag förresten!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *