Idag drar vi mot buren!

Nu drar vi snart mot Lund, jippi! Igår var vi ju i Nordstan och sålde armband, vi stod mitt i Nordstan där vi hade ställt upp ett bord med två skyltar bredvid som illustrerade vår insamling, på bordet låg det en korg med armband och en tv stod på bordet. Jag och Wilma stod på en sida och två andra i vår grupp stod på den andra sidan och försökte få uppmärksamhet. Ledarna för gruppen och en assistent från min klass och en annan assistent stod vid bordet och hjälpte de som ville köpa armband. Jag var helt försäljnings galen – jag bara rullade fram till folk med Elon med armbandet i högsta hugg och sa hela tiden ”ursäkta vill ni ha ett armband för vår insamling till musikhjälpen” och om de sa nej sa jag ”okej, ha en fortsatt bra dag”. :) Jag kände mig som ett kassetband som bara upprepade sig hela tiden, och det sa en kompis till mig också att det lät som det…haha. Men jag tyckte det var så roligt! Och assistenten från vår klass var så imponerad av mig, de alla tyckte att vi var så duktiga! Vi hade även så roligt när vi var där, vi asgarvade och höll på, det var så roligt! Alltså inte folket utan vi i gruppen och med de vuxna!

Sen när vi kom till skolan igen så tog vi kort utanför skolan när vi höll upp hur mycket pengar som vi samlat in. Och totalsumman hamnade på: 61 416 kronor!

Titta eller lyssna på radio idag klockan 13:00 om ni hinner och vill!

Här kommer lite bilder från dagen, jag tycker att de här bilderna visar tydligt hur vi hade det igår i Nordstan!

Gänget! :)

Jag i farten på att sälja! :D

Checken som jag ska lämna över idag!

Bookmark the permalink.

One Response to Idag drar vi mot buren!

  1. Mormor says:

    Så fantastiskt resultat!!! Ni har ju varit så duktiga! Snyggt jobbat! 👍❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *