Det Nya Blir Till Vardag

Nu är min vardag igång och trots att jag bara har bott i lägenheten i ungefär en månad så är jag redan van och har redan kommit in i rutinerna både hemma och på jobbet. Förutom att jag har fortfarande lite svårt att smälta att denna lägenheten är min och att jag bor här. Men en månad är ju inte så länge. På jobbet är jag bara inne på min andra vecka men där rullade också på.
Jag har kommit in i vad jag ska göra och kan pimningen nästan som ett rinnande vatten nu. Jag fick sitta själv redan tredje dagen vilket var lite såhär ”wo wo wo, vänta lite här, jag har ju precis lärt mig det här! :-)”, Det var lite svårt i början och jag fick gå och fråga kollegor mycket men nu går det som att jag inte har gjort något annat, vilket är skönt. Jag tycker att det är roligt, men jag tycker att det är lite enformigt, även om man pimmar och lägger in bilder på olika saker så gör man ju samma sak fast med olika grejer. Men tur att det är olika saker, annars skulle det bli ännu mer enformigt. Jag brukar därför ha på musik i lurarna för då blir det roligare och dagen går fortare då.
Men det är lite roligt att få jobba med så många olika produkter/saker eller vad man säger.

Som jag skrev i mitt förra inlägg där jag skrev om jobbet så skrev jag att vi äter frukost vid 9:25 varje dag. Nu efter cirka två veckor så tycker jag att det är jättetrevligt med frukosten. Det tyckte jag innan också, men nu uppskattar jag det mer. Man sitter ner, dricker lite te och pratar med sina nya kollegor, de är verkligen så gulliga på jobbet. Jag har suttit vid två unga tjejer nu några dagar och de är så mysiga och prata med så att jag nästan glömmer av när frukostrasten är slut! :-)

Jag tänkte i början att 8-12 är ju pice of cake, fyra timmar kommer ju kännas som en timma. Men faktum är, det räcker så gott och väl för mig, när klockan är 12 så känner jag mig liksom redo att gå hem. Det känns som att jag har jobbat en hel dag, men klockan är liksom bara 12. Jag känner mig liksom klar vid 12 eftersom att jag brukar vara så trött då, jag förstår egentligen inte varför jag känner mig så trött men det är väl för att det är så mycket nytt nu och för att man har precis börjat leva i sitt nya liv. Det är mycket att ta in vilket jag tror att man inte reflekterar över, man bara ifrågasätter sig sig om varför man är så trött utan att riktigt se helheten.
Jag undrar om det kommer att kännas annorlunda senare i höst och vinter om jag får jobba kvar?

I tisdags hade jag en jobbig dag, eller jobbig och jobbig men jag var så trött hela dagen från det att jag steg upp på morgonen tills jag gick och la mig. Jag brukar vara jättetrött på morgonen när klockan ringer klockan 6:00 men jag brukar liksom piggna till, men i tisdags gjorde jag aldrig det. Jag kände mig så trött och slö. Även efter jobbet, när jag kom hem, hela eftermiddagen och kvällen kände jag mig seg och orkeslös.
Jag tänkte att hoppas att jag inte är på väg att bli sjuk nu. Jag la mig vid 20:15 för mina ögon ville bara slockna och mitt huvud orkade inte längre, och vet ni? Jag somnade med en gång, det var så skönt att sova. Sen igår morse vaknade jag utvilad och efter min morgontrötthet så blev jag pigg, vilket var skönt. Jag behövde verkligen sova!

Dagen igår var mycket bättre än i tisdags, jag kände mig pigg på jobbet och normal trött på eftermiddagen satt säga! :-) Mamma, Elliot och Leila kom faktiskt och hämtade mig efter jobbet igår. Leila hade nämligen sagt att hon skulle bjuda mig på sushi i inflyttningspresent och då bestämde vi att vi skulle ta det som igår. Mamma har semester nu och Elliot är hos henne så de hängde också på. Vi åkte och köptre sushi och sen åkte vi hem till mig och satte oss på min terass och åt, det var verkligen en god lunch och lyxigt att man blev bjuden! :-)
Jag fick även en fin 20-års present av Leila, det var ett träställ med köksredskap i som hennes man har designat på sitt jobb, jättefin var den och den passade bra i mitt kök.
Det var mysigt sådär på en onsdag, lyxonsdag helt enkelt! ;)

Ha en fortsatt fin vecka!

Bookmark the permalink.

One Response to Det Nya Blir Till Vardag

 1. Annika Adelborg says:

  Godmorgon Älskling!
  Att du blir trött är inte konstigt tycker jag efter allt du har fått erfara, det hade däremot varit märkligt om du inte känt något. Det är bra att du lyssnar på din kropp och vilar eller går och lägger dig tidigare dagar du inte hinner sträcka ut på sängen efter jobbet, du kanske har någon skön avslappningsmusik du kan lyssna på då!
  Så fint hur du delar dina tankar och känslor det är viktigt! Önskar dig ett fint slut på din snart fjärde jobbvecka!
  Du vet väl att du alltid kan ringa mig om du behöver någon som lyssnar. Tag and om dig!
  Puss och kram 😘🥰❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *