Min Underbara 20-Års Dag

Då har man upplevt ännu en födelsedag i sitt liv!
Dagen i lördags var fantastisk bra. Bara det att jag vaknade upp i mitt nya mysiga hem som 20 åring var ju fantastiskt. Jag ställde klockan faktiskt eftersom att jag ville hinna duscha innan hemtjänsten kom och skulle hjälpa mig med frukost. Medans jag började min 20 års dag framför Nyhetsmorgon i sängen ringde Jenny och killarna mig på FaceTime och sjöng för mig. Jag blev så förvånad men glad att jag fick fin sång på sängen trots att jag vaknade upp själv.
Jag gick upp och tog en härlig födelsedagsdusch och sen kom hemtjänsten och hjälpte mig med frukost. Vädret var inte lika bra som det har varit nu i någon vecka, men det var nästan perfekt ändå, lite moln och sol och 20 grader så jag ska inte klaga.
Jag skulle fira min 20 årsdag med familjen på kvällen, jag hade nämligen bokat bord på min favorit resturang La Copita på kvällen så jag, mamma, pappa, Jenny och killarna skulle ut och äta, så det såg jag verkligen fram emot. Elliot var hos Marko så han följde inte med.
Men iallafall efter frukost och lite chill åkte jag till Coop med Elof och köpte tonic och citroner så att vi skulle kunna dricka Gin & Tonic senaste! :-)

När jag kom hem kom solen fram så då satte jag mig ute en stund och njöt av livet!
Vid två tiden kom mamma med packning, en fin presentpåse till mig, födelsedagslunch och bakelse. Hon skulle sova över hos mig så det skulle bli så mysigt. Vi satt ute och åt, hon bjöd på sushi och en jättegod bakelse med 20 ljus i, så gulligt! I födelsedagspåsen var det en body lotion, hårsnoddar och doftpinnar som doftar så gott, jag har de på hallbänken nu.
Jag har beställt balkongskydd som mamma hjälpte mig att sätta upp efter lunchen. Det blev så bra, det blev mysigt inhägnat och bra insynsskydd.

Vid ungefär klockan fyra kom pappa, Jenny och kilarna med händerna fulla av presenter och med famnarna öppna och med stora leenden, så härligt!
Jenny hade med sig jordgubbar och vi öppnade champagnen som jag hade på kylning också satt vi ute och skålade och myste. Då hade vädret spruckit upp och blivit jättefint så det var härligt.
Jag öppnade presenterna från de. Av Lancelot och Hamilton fick jag en jättefin teckning som de hade gjort till mig, av pappa och Jenny fick jag först en kapsylöppnare, sen fick jag två extra gardinskenor som jag behövde ha för att det ska täcka mina fönster och sen fick jag en fläkt, det behövs verkligen nu när det har varit uppemot 30 grader. Sen kommer jag även att få en koksil som är som ett hjälpmedel som jag hade önskat mig, en sådan hade vi på RG, den är superbra för mig som inte kan hälla av det kokande vattnet själv. Men den hade inte kommit så den får jag när den har kommit. Så fina presenter, jag är mer än tacksam!

Det var så mysigt att vi tog en fördrink i min lägenhet tycker jag innan La Capita. När klockan började närma sig 18 började vi röra oss. Jag och mamma skulle faktiskt gå till La Capita. Jag tycker att det är så häftigt att man kan gå till stan från mig, och dessutom till min favorit resturang, Jag har aldrig gått till stan så jag ville testa det någon gång, så varför inte i lördags? Det var ju så härligt väder. Jag körde Elof och mamma gick. Det var jättesmidigt att gå till La Capita, det tog bara 11 minuter ungefär. Pappa, Jenny och killarna var redan där när vi kom fram eftersom att de hade tagit bilen.
Det var ett jättetrevligt restaurangbesök med supergod mat, vi tog tapas och beställde in jättemnycket, typ såhär 13 rätter! :-) Men oj vad gott det var, det var helt magiskt som alltid på La Capita! Vi bara att och njöt. Till maten drack vi sangrea, så gott! Det smakar utomlands tycker jag!
Det var ett mycket trevligt restaurangbesök!

Efter La Capita fortsatte vi kvällen hemma hos mig. Så när jag och mamma kom hem hade Jenny och pappa fixat iordning på terassen och Jenny stod och gjorde iordning Gin & Tonic till oss vuxna, det var väldigt välkomnade tyckte jag att komma hem till det. Hela kvällen satt vi på min terass med filtar, ljus, bakgrundsmusik och gott i glasen, det var verkligen supermysigt! Det var en härlig känsla att känna att här sitter jag på min terass med min familj i min alldeles egna lägenhet.
Pappa, Jenny och kilarna åkte inte hem förrän klockan 10 på kvällen, det var så härligt att kvällen fortsatte så länge hemma hos mig och att vi fick en fin sommarkväll ute trots lite sämre väder på förmiddagen, det är jag så tacksam för!
Jag vill uppleva den kvällen igen för att den var så magisk! <3 Att jag fick ha min närmaste familj hos mig på min 20-års dag betydde ALLT!
Det var lyxigt att fylla år på en lördag i år och speciellt när man fyller 20, kan man fira ordentligt! ;)
Det var så mysigt också att få ha mamma här som sov över på min födelsedag!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *