Efter tre veckors frånvarande

Igår när jag kom upp för att äta frukost så satt personalen där och när de såg mig och såg att jag kunde gå, så jublade de och va jätteglada för min skull! :D Igår kunde jag äntligen gå till skolan. Det gick jättebra, jag har inte varit så pigg som jag var igår på tre veckor, så det var skönt. Det var så härligt att träffa alla igen, lärare, assistenter och klasskamrater. Wilma kom till mig i söndags kväll, så då snackade vi lite och skrattade, det var härligt! Jag har skrattat så mycket i skolan igår som vanligt, det var så roligt – då var det extra härligt att komma tillbaka, man måste ha lite humor i vardagen. Alla lärare sa att till mig ”det är så roligt att du är tillbaka Alice!” ”vi har saknat dig” ”det har varit så tomt här utan dig”, de orden värmda gott i mitt hjärta! Jag har saknat de alla med!
Idag har vi ingen idrott för vi har kompledigt, så istället för att sluta tio över fyra imorgon så slutar jag klockan två, vilket är skönt. Men när jag kommer hem ska jag sätta mig och plugga för vi har samhällskunskapsprov nästa onsdag. Igår skrev jag in samhällskunskaps frågor så de ska jag plugga på idag. Vi håller på med demokrati just nu…det är lite svårt men det är bara att plugga.

När jag väl har kommit till skolan så ska jag åka iväg igen, mamma kommer nämligen och hämtar mig ikväll. Jag ska nämligen rönka höfterna imorgon tidigt på morgonen hemma. Sen klockan tre ska vi till Habiliteringen och träffa en ortopedläkare och diskutera botox till min fot, det blir bra, se vad han eller hon säger. Så hela dagen imorgon går ju bort eftersom att det är så långt mellan tiderna, lite drygt…men det är bra att detta blir av. Men det som är bra med det är att jag ska vara hos mormor och morfar på dagen, det blir mysigt, så slipper jag vara själv. Ikväll ska vi ha julpyssel uppe på HAB från halv sex till halv åtta, det blir kul! Jag var rädd att jag inte skulle kunna vara med på det eftersom att mamma ska hämta mig men jag får vara där en timma iallafall, så det är jag glad över! :)

Igår fick jag en adventskalender av mamma och Marko, man blir aldrig för stor! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Efter tre veckors frånvarande

  1. Gustaf says:

    Vad roligt att du är på benen igen. Hoppas att du blir behandlad med botox för det kommer att göra dig gott och att du har en bra vecka. H Gustaf

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *