Ska jag ta botox?

I morse åkte jag och mamma till röntgen, jag skulle röntga mina höfter klockan halv åtta, så det blev en tidig morgon för mig. Jag fick ligga där på britsen med en kamera över mig som tog kort på mina höfter och sen var det klart, det gick på tio minuter. Sen åkte jag hem till mormor och morfar som jag skulle mysa med och få sällskap med på dagen igår. Jag fick testa på livet som pensionär, det var fint! :) Vi åt en god, lång och härlig frukost tillsammans, sen tittade vi på Nyhetsmorgon och Malou efter tio (jag älskar de programmen). Sen var jag med mormor när hon bakade bröd i köket. Jag och mormor bakade även kolaknäck med jordnötter i, det var jätteenkelt att göra och så gott! Sen satt vi och tog det lugnt bara ända tills mamma kom och hämtade mig klockan halv tre, vi skulle till Habiliteringen och träffa den här ortopedläkaren. Det var en supermysig dag hos mormor och morfar, mycket trevligare att få lite kärlek utav de än att sitta hemma själv! <3

Pappa var också med på mötet. Det var vi tre, Maria min sjukgymnast, min doktor och så då ortopedläkaren. Ortopedläkaren tittade på min fot och när jag gick, han försökte även att böja och vrida på foten men då värkte det i benet. Han sa att min fot ser inte så bra ut och näää, det är den inte heller! Vi har bestämt nu tillsammans med läkaren att jag ska få botox, så han ska se om jag får en tid i februari men han skulle se till så att jag kan få komma redan i januari genom att gå före några andra i kön, eftersom att denna foten ställer till det så mycket för mig, så det känns bra. Det var ju jättelängesedan som jag fick botox, jag fick ju det när jag var tre år, det kommer jag ju inte ihåg ens. Då gjorde de det i min vad, och jag trodde att de skulle göra det i min fot nu istället, men det går inte eller det fäster inte tydligen, så de ska göra det i min vad denna gången också. När jag var liten gjorde de ingeting efteråt, men nu tydligen ska de gipsa mitt ben och min fot efteråt för de ska nämligen få extra bra effekt då, för att få foten bra och rak igen. Jag ska göra detta vart tredje månad. Innan jag får botox ska jag få lugnade och efter det ska jag vänta i en timma innan jag får botox. Sen får jag ligga på mage på en brits också sprutar han läkaren in botoxen i vaden på mig. Jag ska även ha en syrgas på mig, ni vet som man har när man föder barn, haha. Det kommer ju bli intressant. Jag bara herregud när han sa det om syrgasen, också skrattade jag. Han ortopeden sa att jag kommer vara lite snurrig och sväva på molnen ett tag där, haha! Han ortopedläkaren verkade jättebra så det känns skönt, hoppas att det fortsätter så! Äntligen ska vi göra något åt min fot!

Jag fick även reda på mina röntgen svar på höfterna från morgonen och de såg fina ut så det kändes bra. Hopas det inte ändras bara när jag går så snett på foten, så jag överbelastar höften. Men än så länge ser det bra ut! :)

Bookmark the permalink.

One Response to Ska jag ta botox?

  1. Mormor says:

    Så skönt att du ska få hjälp nu! Det känns väl skönt!😍
    Det var jättemysigt att ha dig här igår!💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *