Egentid med pappa

Igår var en regnig dag, vi hade beställt en studsmatta som vi satte upp igår, så nu har jag två studsmattor, en hos pappa och en hos mamma. På eftermiddagen testade vi den, det var skoj. Sen lite senare åkte jag och pappa in till stan och hade lite far- och dottermys på La Copita. Vi beställde såklart in tapas, massor av goda små rätter. Såklart min favorit, calamares och några nya som de hade fått in på menyn och några gamla såklart. Det var supergott som vanligt. Till efterrätt tog jag vaniljglass med havreflan på och bär, det  var jättegott det också. Det var jättemysigt med lite far- och dotter tid. På kvällen körde pappa mig till mamma och så packade jag det sista inför Danmark.

Mys! <3

Så mycket god mat!!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *