Premiärdopp

Jag har varit lite borta från bloggen efter Ystad för att jag har vart sjuk. Det känns inte längesedan jag var sjuk. Iallafall så skulle jag åka med pappa och familjen till Ia och Hjon på Råå i Helsingborg, men jag var jätteseg och hade feber så jag fick stanna hemma hos mamma, så det var lite tråkigt. Jag chillade och tog det lugnt och sen på tisdagen åkte jag till pappa, det var väldigt fint väder då och jag var lite hängig fortfarande så jag satte mig i en solstol och läste min bok.

På onsdagen var jag ännu lite bättre och piggare så då lekte vi med vattenbalonger på förmiddagen, det var jätteroligt. Sen chillade vi bara på altanen resten av dagen. Lite senare på eftermiddagen körde pappa mig till mamma för några kompisar skulle komma hem till oss på grillkväll och det ville jag vara med på. Grillkvällen var jättetrevlig, vilken kväll vi fick. De har ett barn som är nästan lika gammal som Elliot, så de lekte bra. Efter grillkvällen, lite senare kom Jenny och hämtade mig.

Idag var det ännu bättre väder så vi drog ner till Sandaredstranden, det var första gången som jag var där för i år. Vi åt till och med lunch där. Jag doppade mig för första gången i år också, det var väldigt upfriskande en sån het dag, man torkade ju på nolltid! På kvällen chillade vi och åt en god pizza till middag. Imorgon skulle det bli regn så det var härligt att vi fick de här två goa dagarna. Imorgon ska jag och pappa till La Copita på kvällen på lite far- och dottermys, det ska bli så gott. Sen på lördag ska jag, mamma, Marko och Elliot sitta i bilen klockan sex på morgonen för vi ska åka till Varberg där vi ska ta en båt till Danmark. Så ska vi bo där precis vid havet i ett hus i en vecka, det ska bli så mysigt att vara där i en hel vecka. Jag har inte bott någon gång i det området dit vi ska heller. Det ska bli mysigt att äta frukost på båten och så :). Jag kommer att ha med min dator till Dammark, nu när vi är borta lite längre så jag kan blogga hela veckan och lägga ut massor utav biler! :D

<3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *