En fantastisk vecka!

Min vecka, alltså förra veckan var riktigt bra. Min sista helvecka i skolan för i år också! I tisdags hade vi julbord uppe på HAB, det var för alla som bor på elevhem som fick gå på det. Det var jättetrevligt, de hade dukat upp med långa fina bord. Jag åt min första julmat för i år, det var så gott! Har ni ätit julmat i år än? Efter all god julmat fick vi lite julchoklad, pepparkakor och lussebullar. Medans vi mumsade på det körde vi en musikquise som de vuxna hade ornat, ja det var ett mycket trevligt julbord!

Jag har haft samhällskunskapprov i veckan, så jag har pluggat som en häst. De andra började med provet förra måndagen men eftersom att jag har varit borta en del så fick jag plugga under den lektionen istället, som jag ville, så det var snällt. Sen på onsdagens sista lektion började jag med provet, förstår ni vad trött jag var efter den lektionen, prov sista lektionen. Det är fyra delar (känns lite som ett nationellt prov) så på onsdagen blev jag klar med del 1 och på torsdagen på morgonen på resurspasset fick jag göra del två, och då blev jag precis färdig med den också. Nu har jag ”bara” del 3 och del 4 kvar och de ska jag göra denna veckan, del 3 ska jag göra första lektionen nu på morgonen faktiskt. Det ska bl så skönt att få de klara innan lovet, kunna släppa de under min lediga tid. Men jag är nöjd med vad jag har skrivit på del 1 och del 2, så det känns bra.

I onsdags hade jag min sista logoped tid eftersom att jag har inställd HAB på onsdag. Då svarade jag och min logoped i ett formulär som handlade om mina talsvårigheter. Min logoped sa efteråt ”förlåt att jag gjorde nått tråkigt med dig idag när vi träffades” men jag älskar att svara på frågor och i formulär så jag sa ”det är lugnt för jag älskar att fylla i formulär.” :D Ovanligt dock, men sån är jag :)
En fråga var så här ”känner du dig trygg med att prata med vänner, familj, släktingar osv?” Jag skrattade så när jag hörde och läste den frågan. Då skulle alla mina nära och kära vara där och svara på den frågan åt mig, hihi! Alla skulle bara säga ”JAA för trygg!!!” :D Då kryssade hon i fältet ”stämmer helt och hållet” när jag sa det :) Det var t.ex andra frågor som ”undviker du att prata med personer i offentliga situationer som du inte känner pga av dina talsvårigheter?” och jag känner ju mig lite otrygg i det och undviker det ibland.

I torsdags var också en rolig dag när vi sålde armband i Nordstan. Veckans och terminens bästa dag var ju såklart i fredags när vi åkte till Lund och fick vara mad i buren, vilken upplevelse, Jag är så tacksam över att just jag fick vara med och uppleva en sån häftig sak!

I helgen har jag bara chillat. När vi kom hem i fredags satt jag och tittade på Musikhjälpen till klockan ett på natten, det var mysigt. Igår slutade ju musikhjälpen, det var tråkigt, jag kommer att sakna det i veckan! I lördags sov jag så länge för att vara mig, till klockan tio och jag gick upp halv elva, det var så skönt. Inte konstigt med tanke på fredagen. Jag var så trött hela dagen i lördags så jag tog det bara lugnt och bloggade i fem timmar om dagen i Lund. Igår sov jag också till tio, så skönt. Igår köpte jag lite klappar till julklappsspelen med Malin i Angered för det behövde jag göra, det var typ det jag gjorde igår. På kvällen satt jag och tittade på Musikhjälpen och när de gick ut ur buren. Det är så coolt att man har varit där inne i buren och stått där på torget!

På torsdag blir det julavslutning i skolan! :D

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *