Tredje advent

Tredje advent idag redan, det går fort nu, snart är det jul! Nästa torsdag har vi jullov, wohoo! Då är första terminen på RG avklarad, det känns helt sjukt! Jag har redan gått en tremin på gymnasiet, galet! Det är en sån mysig julstämning i skolan nu, vilket är så gött! Alla längtar bara till jullov, även jag. Men för mig känns det nyss som att det var höstlov eftersom att jag har varit borta i ungefär tre veckor i november, men vem tackar inte nej till lov?

Förra advent var mysig, det var ju då Helen skjutsade hem mig på lördagen. Vi tjuvstartade tredje advent på lördagkväll faktiskt med att ta in granen. Vi brukar inte ta in den så tidigt, men i år ville vi njuta lite extra länge av den. Jag, mamma och Elliot klädde den efter middagen förra lördagen med lite julmusik i bakgrunden, det var så mysigt. Elliot var helt uppspelt, han tyckte det var så roligt att klä granen, han sprang hit och dit och sa massor utav roliga saker som jag och mamma bara skrattade jättemycket åt, vi kunde inte hålla oss. Till exempel när mamma hade satt i alla ljus i julgranen först, så sa Elliot ”å, så vackert!” Det lät så himla roligt och va så söt, så jag skrattade så, jag har aldrig hört han säga så. Sen efter ett tag så stod jag stilla en stund och tänkte efter vad jag skulle sätta en julgranskula medans Elliot fortsatte med att pynta granen, och då sa han med en liten bestämd ton ”Alice, vad väntar du på, pynta granen nu!”, och det lät så roligt så jag vek mig av skratt. Jag har inte hört han säga något liknade innan! Elliot var så duktig, han pyntade mer kulor och djur än vad jag hann med och det märktes att han tyckte att det var kul!
Efter att Elliot hade somnat så satt jag där uppe med en god kopp kvällste och njöt av granen och doften, det var mysigt!
Har ni klätt granen än eller tagit in den?

På söndagen när det var riktig tredje advent så började vi dagen med en stor lyxig och mysig adventsfrukost, med massor utav goda grejer! Under dagen hjälpte mamma mig att slå in alla mina julklappar som jag har köpt, det tog lågt tid kan jag säga – två timmar! Men det var så mysigt! Mamma slog in mina julklappar och jag skrev godjul lapparna, teamwork! Tack mamma för hjälpen! Nu är det skönt att ha det gjort!

Ha en jättebra tredje advent! Snart är det jul! :D 

<3

 

Myslördag vid granen!

Jag skämtar inte, detta är BARA mina julklappar till mina nära och kära! Även de julklapparna på nästa bild. Det är de värda, för att jag älskar de så extremt mycket!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *