En mysigare fredag!

I fredags hade jag läkarbesök i Borås klockan nio, så i torsdags åkte jag taxi hem för jag hade såklart tagit ledigt i fredags. Det skulle bli underbart att komma hem eftersom att jag inte var hemma förra helgen. Mormor var hemma också när jag kom hem i trosdaggs så det var underbart att få krama om henne också. Jag frågade mormor i veckan om hon ville hitta på något med mig efter mitt läkarbesök, och det ville hon gärna. Det var höstmarknad fredag till lördag i Borås, så vi tänkte åka till stan som i fredags för att höstmarknad lät så mysigt. Men tyvärr skulle det regna hela dagen, men vi trotsade regnet och åkte ändå.

Nu byter jag ämne väldigt fort här men ni får bara hänga med! :) Jag behöver klippa mig och jag vill jättegärna gå till min standard frisör, min mamma var där i torsdags, jag och mamma har nämligen samma frisör. Tyvärr så jobbar hon inte helger längre, så då har jag svårt att komma dit. Men när mamma var där i torsdags så sa hon att hon hade fått en avbokning på fredagen klockan elva, så då bokade jag den direkt, det passade ju jättebra när jag och mormor ändå skulle till stan.

Efter läkarbesöket (som ni kan läsa om ovanför detta inlägget) så hämtade vi upp mormor hemma hos henne också körde mamma ner oss till stan innan hon åkte till jobbet. Jag hade med mig Rulle så det var skönt och mormor hade med sig ett paraply som tur var. När vi började gå så regnade det inte som tur var, vi tittade lite på höstmarknaden på smågatorna men vi var aldrig på stora torget, det var ju inte så roligt väder. Men det var mysigt iallafall.
Både jag och mormor var lite hungriga där vid tio tiden så vi gick till caféet i biblioteket, det är lite mysigt, Jag tog en grillad macka med kycklingröra och mormor en fralla, det var jättegott. Vi satt bara där och myste och pratade om livet. Det kändes extra lyxigt att äta frukost i stan och gå på stan på en fredag! med mormor :)

Sen gick vi till Vivåga så jag fick klippa mig. Jag skulle bara fräscha till topparna lite. Min och min mammas frisör är så himla gullig så det var mysigt att träffa henne och prata med henne igen.

Efter att jag hade klippt mig gick vi lite i affärer, vi gick tyvärr ingenting på höstmarknaden som sagt eftersom att det regnade. När vi blev hungriga igen gick vi till Orangeriet och åt lunch. Jag åt en supergod grekisk sallad. Så satt vi där och åt och pratade igen. Det var verkligen en supermysig dag med mormor, jag fick ha henne för mig själv.. :)

Jag är så tacksam över att jag har en sån fin mormor och morfar som verkligen bryr sig om mig och hjälper mig. Mormor och morfar får mig alltid att känna mig underbar, älskad och värdefull när jag är med de. De får mig alltid att må bra och jag blir alltid så varm i kroppen av deras värme, kärlek och glädje som de ger till mig. Ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta mormor och morfar! <3 Ni är fantastiska! <3

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *