En Toppenhelg På Storås

Vilken underbar helg jag har haft. Jag har varit kvar på Storås i helgen, man får ju passa på nu när det inte är så länge kvar. I helgen har det bara varit jag kvar på mitt hus och Wilma var också kvar själv på sitt hus, så det har varit lite konstigt men samtidigt väldigt skönt.
Ni som läste mitt förra inlägget vet att jag har haft en kaotisk vecka, så jag behövde verkligen denna helgen för den har fyllt på min energi.
Jag och Wilma träffas typ aldrig nu för tiden, alltså på kvällarna, för vi har så fullt upp samtidigt som vi inte orkar träffas för att vi är så trötta efter skolan och efter allt vi ska göra. Men i fredags fick vi äntligen möjlighet att ses. Vi åt middag ihop och sen på kvällen satt vi i mitt rum och pratade, det var verkligen så längesedan så det var på tiden.
Sen när överlämningen var slut larmade vi för vi ville upp och snacka skit med nattpersonalen som vi brukar göra på helgerna! :-)
Det var bara en av de som jobbade eftersom att det var bara jag och Wilma kvar.
Vi satt bara där uppe och pratade samtidigt som vi åt kvällsmacka. Det var ju bara vi på hela elevhemmet så det var verkligen så mysigt att bara sitta där bara vi tre och snacka utan att vi blev störda eller att någon larmade. Vi la oss runt 12, haha!

I lördags skulle jag ta spårvagnen in till stan för vi skulle fira farfar som fyllde 70 år i veckan. Jag gick då upp hyfsat tidigt för att göra ordning mig. Jag fick hjälpt till spårvagnen av en personal men sedan åkte jag själv till Järntorget där pappa och Hamilton mötte upp mig. Vi gick då till Schnitzelplats där vi skulle träffas allihop. Det var verkligen roligt att fira farfar, träffa släkten igen och gott med schnitzel. Efter firandet tog jag spårvagnen tillbaka till Angered.

Farfar <3

Väl hemma ringde jag mamma för vi hade inte pratat på jättelänge och jag hade jättemycket att berätta, så det blev ett långt samtal.
Efter det gick jag upp till personalen där uppe. Det var min kontaktperson som jobbade. Det var bara vi där uppe eftersom att det bara var jag kvar på mitt hus som sagt. Hon lagade god halloumiburgare till mig och vi åt middag tillsammans. Sen bakade vi bröd, vi skulle nämligen ha brunch på söndagen och då ville jag baka mitt bröd. Jag och min kontaktperson har verkligen roligt tillsammans och har lätt att prata med varandra så det är härligt.

Sen blev jag kvar där uppe för vi satt och pratade, jag och hon om allt möjligt, allt mellan himmel och jord. Vi pratade mycket om mina fyra år på Storås och summerade åren tillsammans och jag berättade verkligen hur mycket jag har uppskattat personalen, henne som kontaktperson och om hela stället. Det var egentligen inte meningen att vi skulle prata om mina år här, det bara blev så, men både jag och hon tyckte att det var väldigt härligt och bra. Sen pratade vi mycket om framtiden, lite om henne, ja vi pratade om livet helt enkelt, vi fick pratat om en hel del. Och inga larm eller något störde oss, den andra personalen och Wilma var på andra huset och grejade. Det var ett så bra och fint samtal och jag är så glad och tacksam över att vi fick den stunden tillsammans och prata om så mycket innan jag försvinner från Storås. Vi satt och pratade typ i tre timmar, så härligt!
Vid nio gick jag ner till mig med en varm känsla i kroppen efter ett långt och härligt samtal med min fina kontaktperson! Det samtalet kommer jag att minnas länge!

Vid 10 satt jag och Wilma återigen där uppe med samma nattpersonal och pratade, så underbart! Vi åt glass och spelade SkipBo. Fast vi var inte så inne i spelet för vi hade så mycket att prata om! :-)
Det var en TOPPENDAG i lördags!

I söndags hade vi planerat att äta brunch. Min lägenhetskompis som hade varit hemma i helgen skulle också vara med på brunchen. Vi skulle äta den vid 11 tiden så hon kom typ då. Jag och min kontaktperson började fixa iordning brunchen runt tio snåret och efter en stund kom Wilma också och hjälpte till. Vi skar grönsaker, la upp frukt, gjorde smoothie, stekte amerikanska pannkakor, tog fram allt på bordet, det var så mycket gott på det där bordet!
Vid 11 när min lägenhetskompis kom fick vi äntligen hugga in på det fantastiska bordet och då var jag vrålhungrig! Oj vad mätt man blev sen men det var så gott!
Det var så roligt att vi äntligen kunde ha en brunch, vi har inte haft det på två år pågrund av pandemin så det var väldigt kul att vi fick till en sista brunch nu innan jag slutar.

Resten av dagen igår tog jag det bara lugnt, försökte iallafall! :-)

Hoppas att ni har haft en bra helg!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *